Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Усунення неполадок викликів API



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Приходьте на наші DevOps / DevNet інженер курси Одеса, вчіться роботі з REST API і стаєте експертом міжнародного рівня. Думаєте, що таке навчання потребує багато сил і часу? Зовсім ні! Наша авторська методика викладання допоможе вам отримати професію фахівця з програмованим мереж і систем всього за кілька місяців. До того ж, у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна ціль

Ми точно знаємо, що зараз в кожну велику компанію потрібен фахівець з програмованим мереж і систем. Ось тільки дійсно хороших навчальних закладів, які викладають ці знання, вкрай мало. Тому ми організували інженер DevOps / DevNet курси Одеса, які допоможуть вам отримати затребувану і високооплачувану професію за короткий час.

Програма курсу

Настав час дізнатися про всі основні секрети REST API! Адже саме про них розповідають наші нові DevOps / DevNet курси безкоштовно Одеса. На заняттях з інструктором ви дізнаєтеся про те, чому фахівцям з програмованим мереж і систем, які добре знають REST API, платять так багато грошей. Більш того, ви отримаєте найактуальніші на даний момент знання. І відразу ж зможете застосувати їх на практиці під контролем досвідченого інструктора.

На найближчому занятті, присвяченому REST API, ви дізнаєтеся:

  • як правильно налаштувати REST API;
  • чи можна автоматизувати роботу REST API;
  • як усувати неполадки в роботі REST API.

Варто відзначити, що зараз найбільші компанії повсюдно використовують REST API. Тому знання в цій сфері є ключовими при прийомі на роботу на посаду фахівця з програмованим мереж і систем. Проте, не варто забувати, що у вас вже повинні бути навички. Тобто одних теоретичних знань буде недостатньо. Тому ми організували віртуальну майданчик для проведення практичних робіт під контролем інструктора. Разом з нашим експертом ви зможете отримати весь необхідний досвід для роботи.

Додаткова інформація

Якщо ж вам більше подобаються інші професії в сфері інформаційних технологій, то ви також можете приходити за знаннями до нас. Адже Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі є одним з кращих в Східній Європі онлайн-університетів, які готують фахівців широкого профілю. Щоб потрапити на консультацію до наших інструкторам, достатньо зв'язатися з нами будь-яким зручним для вас способом. І ми розповімо, які переваги ви отримаєте при вивченні сфери ІТ.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.