Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Основи роботи з мережею



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Чи готові отримати найкорисніший навик в сфері інформаційних технологій? А саме навчитися працювати з мережею і мережевими пристроями? Тоді приходьте на DevOps / DevNet курси Дніпропетровськ і отримуйте найактуальніші і затребувані знання. До того ж, ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна ціль

Ми знаємо, що традиційна освіта поступово відходить на другий план. Зараз набагато простіше пройти курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Дніпропетровськ і стати затребуваним фахівцем всього за кілька місяців. Чи готові отримати навички, які змінять ваше життя? Ми допоможемо.

Програма курсу

Кожен фахівець, який пов'язав своє майбутнє зі сферою інформаційних технологій, розуміє значимість мережевих технологій. Кожна людина, яка користується комп'ютерами, ноутбуками або навіть смартфонами — використовує мережеві технології в повсякденному житті. Особливо це актуально для компаній, в офісах яких працює безліч співробітників, а внутрішня мережа офісу складається з величезної кількості різноманітних пристроїв.

Безумовно, кожна мережа повинна відповідати основним вимогам:

  • безпеку;
  • відмовостійкість;
  • масштабованість.

Важливо відзначити, що якщо мережа не відповідає одному з цих критеріїв, компанія може понести істотні збитки. Адже від надійності мережі залежить можливість співробітників робити свою роботу. Безпека мережі дозволяє захистити компанію від хакерів. А масштабованість має на увазі можливість безмежно розширювати потужності компанії.

Спеціаліст, який може налаштувати мережу за трьома основними критеріями, завжди отримує високу заробітну плату. Навіть якщо не має більше ніяких навичок. Однак наші DevOps / DevNet курси підвищення кваліфікації Дніпропетровськ пропонують вивчити не тільки основи мережевих технологій, але також основи програмування і системне адміністрування. Ці знання стануть фундаментом для отримання професії фахівця з програмованим мереж і систем.

Додаткова інформація

Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпропетровську допомагає не тільки отримати знання, які дозволять вам заробляти більше. Але і стати фахівцем світового рівня, який може влаштуватися на роботу в будь-яку точку світу. Забезпечити таку високу кваліфікацію допомагає міжнародний сертифікат, який видає незалежний центр. Ми допоможемо вам підготуватися до іспиту для здачі сертифіката. Змініть своє життя і отримаєте впевненість в майбутньому прямо зараз!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.