Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Рівень мережевого інтерфейсу



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Пропонуємо вашій увазі оновлені DevOps / DevNet дистанційні курси підвищення кваліфікації Дніпропетровськ, які готують до міжнародної індустріальної сертифікації і допомагають стати затребуваним фахівцем з високим рівнем доходу. Навчання не відніме у вас багато часу, адже ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

До нас постійно звертаються великі компанії, які не можуть знайти фахівців з хорошим рівнем знань. Тому ми відправляємо до них студентів, які закінчили DevOps / DevNet онлайн курси Cisco Дніпропетровськ, і практично всі вони залишаються працювати в цих компаніях. Тому що фірми пропонують високий рівень доходу, а ми відповідаємо за компетентність наших випускників. Хочете опинитися в числі сертифікованих фахівців? Ми допоможемо.

Програма курсу

Щоб стати фахівцем в області програмованих мереж і систем, необхідно мати базові знання в декількох областях ІТ. Зокрема, в системному адмініструванні, мережевий інженерії та програмуванні. В рамках вивчення мереж, ви незмінно почнете освоєння цієї області з розуміння принципу роботи мережевої моделі OSI. І наші курси Cisco DevOps / DevNet Дніпропетровськ допоможуть вам послідовно вивчити всі особливості роботи з мережевою інфраструктурою.

Модель OSI являє собою систему, що складається з шести основних рівнів. Одним з них є рівень мережевого інтерфейсу (або мережевий рівень). Він відповідає за безліч різних функцій, а саме:

  • пропускна здатність мережі;
  • забезпечення передачі даних за маршрутами;
  • безперебійність функціонування мережі.

Розуміючи принцип роботи мережевого рівня, ви можете не тільки усувати неполадки в роботі мереж, але і забезпечувати безпеку передачі даних. Ці навички вкрай важливі для великих компаній, так як саме від них залежить, наскільки мінімальними будуть ризики для ефективної роботи всієї організації. Записуйтеся до нас на навчання, і наш інструктор допоможє вам отримати найповніші і корисні знання в цій галузі.

Додаткова інформація

Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпропетровську є одним з найбільших в Східній Європі дистанційних навчальних закладів, що готує студентів до індустріальної сертифікації. Досвідчені інструктори викладають найактуальніші знання за авторською методикою, завдяки чому наші випускники стають провідними фахівцями в компаніях зі світовим ім'ям. Якщо ви теж хочете стати професіоналом у сфері ІТ, то ми будемо раді допомогти вам пройти цей шлях до кінця і отримати необхідну кваліфікацію.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.