Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: Мережевий рівень



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ви вже знаєте, чим хочете займатися в майбутньому? Побачили професію, яка дозволить вам вести гідний спосіб життя? Якщо ви все ще перебуваєте у пошуку, то пропонуємо вам звернути увагу на DevOps / DevNet курси Cisco Дніпропетровськ. На сьогоднішній день, це найкраща можливість швидко здобути профільну освіту і почати працювати у престижній компанії. Ба більше, ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна ціль

Ми точно знаємо, що світу потрібні хороші фахівці у галузі ІТ. Але мало яке навчання може виростити експертів з повноцінною базою знань. Тому наш DevOps / DevNet завантажити курс Дніпропетровськ створений за найсучаснішими програмами навчання. Ми хочемо, щоб в світі було якомога більше експертів, які вміють на високому рівні робити свою роботу.

Програма курсу

Коли ми говоримо про мережеві технології, то завжди уявляємо взаємодію комп'ютерів і мережевого устаткування — комутаторів і маршрутизаторів. Але мало хто знає, що відбувається ця сама взаємодія на третьому рівні моделі OSI, тобто на мережевому рівні. Саме він відповідає за те, наскільки успішно дані передаються від мережевих пристроїв далі. Більш того, він дозволяє регулювати пропускну здатність мережі. В цілому, знання по Фіксованому рівню необхідні кожному фахівцю, який хоче пов'язати свою кар'єру з ІТ.

А все тому, що він відповідає за основні особливості мережі, її безпеку і якість. І якщо ви будете володіти такими знаннями, то зможете без складнощів влаштуватися у велику компанію і отримувати високу зарплату. Проте, вирвані з контексту знання про мережеві рівні можуть вам стати в нагоді тільки в якості підвищення кваліфікації. Якщо ви дійсно хочете отримати нову професію в ІТ, то варто пройти повні курси DevOps / DevNet інженер Дніпропетровськ в форматі онлайн.

Вони допоможуть вам:

  • систематизувати знання;
  • актуалізувати інформацію;
  • вивчити нові технології та інструменти;
  • стати сертифікованим експертом.

Наше навчання дозволить вам швидко підготуватися до індустріальної сертифікації і здати іспит міжнародного зразка. А він, у свою чергу, стане квитком в найпрестижніші компанії світу. Також ми допомагаємо отримати велику кількість практичних навичок, які буде вам корисні під час роботи.

Додаткова інформація

Нещодавно Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпропетровську ввела для своїх студентів додаткові заняття з коучем. Вони допоможуть вам підвищити свою мотивацію для проходження навчання та поставити правильні цілі. Ми готові допомогти вам на всіх етапах навчання в нашому онлайн-університеті.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.