Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: Мережеві протоколи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Оновлені DevOps / DevNet інженер курси Дніпропетровськ допоможуть вам всебічно вивчити особливості мережевих протоколів, їх різновиди та основні параметри. Ви зможете не тільки отримати теоретичні знання, а й здобути практичні навички. Важливо відзначити, що всі практики выдбуваються у онлайн-режимі. І в цілому ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Професія інженер DevOps / DevNet курси Дніпропетровськ допомагає вам суттєво розширити свої кар'єрні можливості. Оскільки зараз фахівці з програмованих мереж і систем отримують чималі гроші. Ба більше, ви зможете влаштуватися на роботу до престижної компанії зі світовим ім'ям. Адже зараз на ринку праці спостерігається нестача таких фахівців.

Програма курсу

Мережеві протоколи — це одна з найбільш важливих складових мережевих технологій. Адже саме з їхньою допомогою реалізовані всі основні функції мережі. Зокрема, можливість підключатися до різних систем і сайтів. До того ж, саме протоколи забезпечують безпеку користувачів. Тому кожному фахівцю, який хоче проявити себе у галузі програмованих мереж і систем, потрібно як мінімум вивчити основні мережеві протоколи. На сьогоднішній день їх налічується близько 150 штук.

Проте, найпоширенішими мережними протоколами є:

  • HTTP;
  • IP;
  • SSH;
  • FTP;
  • POP3;
  • MAC.

Варто зазначити, що кожен з мережевих протоколів має свої особливості. Наприклад, у HTTPS вищий рівень безпеки в порівнянні з HTTP. А ось протокол IP має відразу чотири різновиди, які істотно відрізняються один від одного не тільки в області безпеки. Але фахівцям з програмованих мереж і систем важливо розуміти принципи роботи протоколів і знати, як саме з їхньою допомогою можна оптимізувати роботу мережі.

Якщо ж ви хочете більше дізнатися про те, як працюють різні протоколи, то пропонуємо записатися на DevOps / DevNet курси безкоштовно Дніпропетровськ. На заняттях досвідчений інструктор дасть вам найактуальніші теоретичні знання, а також допоможе отримати практичні навички, які обов'язково вам вже безпосередньо під час роботи.

Додаткова інформація

Якщо ви не впевнені в тому, що програмовані мережі і системи - це саме та область, де ви можете проявити свої таланти, то Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпропетровську буде рада допомогти вам підшукати майбутню професію. У нас ви можете вивчити системне адміністрування, Linux, мережеві технології, кібербезпека і багато іншого.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.