Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Створення та розгортання зразка додатка



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Фахівцям з програмованих мереж і систем дуже важливо розбиратися в особливостях розгортання додатків. А саме в тому, як робити це максимально безпечно для існуючої інфраструктури. Тому пропонуємо вам пройти DevOps / DevNet курси Cisco Дніпро, які навчать використовувати контейнеризацію. До того ж, ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Ми хочемо допомогти якомога більшій кількості наших студентів стати успішними фахівцями в області програмованих мереж і систем. Тому раді запросити вас на DevOps / DevNet завантажити курс Дніпро, який дозволить вам отримати всі необхідні знання для подальшого працевлаштування. Ми точно знаємо, що у нас ви отримаєте лише необхідні і актуальні знання у галузі ІТ.

Програма курсу

Контейнеризація — це спосіб розгортання додатків в ізольованому середовищі. Він відмінно підходить для тестування нових додатків, які страшно запускати в системі просто так. Також контейнеризацію використовують для розгортання в межах однієї системи відразу декількох додатків. Особливо це важливо в тих випадках, коли додатки не поєднуються один з одним або можуть порушити роботу системи.

Однак розгортання додатків в ізольованому середовищі також корисно з точки зору безпеки. Наприклад, якщо вам потрібно перевірити роботу нової програми, але довелося взяти її з неперевіреного джерела, то краще за все запустити її в контейнері. Завдяки розгортанню в ізольованому середовищі, ви зможете зафіксувати наявність в додатку шкідливого коду.

Здійснювати контейнеризацію можна за допомогою різних додатків, але ми хочемо познайомити вас з Docker. Ця програма дозволяє активно взаємодіяти з контейнерами, а саме:

  • створювати їх;
  • змінювати;
  • керувати;
  • видаляти.

Детальніше роботі з Docker вас навчать курси DevOps / DevNet інженер Дніпро. Також ви зможете познайомитися з безліччю інших інструментів для оптимізації роботи фахівця з програмованим мереж і систем.

Додаткова інформація

Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпрі запрошує вас пройти дистанційне навчання в сфері інформаційних технологій. З нашою допомогою ви зможете не тільки отримати нову професію, а й стати затребуваним фахівцем з хорошим заробітком. Будемо раді бачити вас на заняттях.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.