Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: Мережеві технології в розробці додатків і безпеки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Пропонуємо вам відвідати нові DevOps / DevNet інженер курси Дніпро і навчитися працювати з мережами на професійному рівні. Ми допоможемо вам не просто отримати корисні знання, а й навчитися застосовувати їх для вирішення робочих завдань. Ви здивуєтеся тому, як легко можна отримати професію у галузі програмованих мереж і систем всього за кілька місяців. До того ж, ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Зараз той, хто закінчив інженер DevOps / DevNet курси Дніпро, може претендувати на зарплату в кілька тисяч доларів. А все тому, що у галузі дуже мало хороших фахівців. І ми взяли на себе завдання підготувати якомога більше кваліфікованих експертів, які виведуть сферу ІТ на принципово новий рівень. Хочете поповнити їхні лави? Ми допоможемо.

Програма курсу

Мережеві технології являють собою вкрай велику і багатогранну тему. Тому самостійно вивчити їх вкрай складно. Зазвичай ті, хто зміг самостійно навчитися налаштуванню мереж, потім мають великі прогалини в знаннях. І, наприклад, не можуть самостійно підготуватися до здачі міжнародної сертифікації. Або ж у них йде велика кількість часу на вивчення тем, які з інструктором можна освоїти всього за одне-два заняття.

Насамперед важливо відзначити, що кожен фахівець повинен розуміти, чим домашня мережа відрізняється від корпоративної. Отже, мережі великої компанії мають бути притаманні  в обов'язковому порядку такі якості:

  • безпека;
  • відмовостійкість;
  • пропускна здатність;
  • масштабованість.

Ба більше, фахівцю з програмованих мереж і систем необхідно не тільки побудувати мережу, яка відповідає всім цим стандартам, але і забезпечити її автоматизацію. Тобто максимально швидке впровадження оновлень і нових налаштувань. Зробити це можна за допомогою знання мови програмування, мережевої інженерії та системного адміністрування. Всі ці навички допоможуть розробити програму, яка зробить мережу автоматизованої і безпечною.

Щоб в подробицях довідатися про те, як саме побудувати подібну мережу, ми рекомендуємо відвідати DevOps / DevNet курси безкоштовно Дніпро в режимі онлайн. Наші інструктори допоможуть вам вивчити всі особливості впровадження автоматизації в корпоративну мережу в максимально короткі терміни.

Додаткова інформація

Для своїх студентів Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпрі є трампліном, який допомагає стати сертифікованим експертам і почати довгу кар'єру в сфері інформаційних технологій. Ми будемо раді, якщо ви приєднаєтеся до числа наших кращих випускників.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.