Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: DevOps та SRE



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ви готові підвищити свою кваліфікацію і здобути найпопулярнішу освіту? Тоді DevOps / DevNet курси Cisco Львів є тим, що вам потрібно! Ми допоможемо вам розпочати кар'єру в ІТ, і ніякий карантин нам не завадить! Адже ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Зараз саме DevOps / DevNet скачати курс Львів користується великою популярністю у всьому світі. Причина полягає в тому, що фахівців у цій галузі дуже мало. Однак вони потрібні абсолютно кожній компанії, яка хоче підвищити свої прибутки. Як наслідок на ринку виникає дефіцит кваліфікованих кадрів. У таких умовах роботодавці готові платити величезні зарплати тим, хто хоче працювати.

Програма курсу

Ми чудово орієнтуємось у потребах ринку та знаємо, які навички зараз цінуються найбільше. Тому раді запропонувати вам програму, складену провідними фахівцями світу. Освоївши наші навчальні матеріали, ви зможете інакше поглянути на звичні робочі процеси. Зокрема дізнаєтесь все про особливості автоматизації та оптимізації програмного забезпечення та мережевих технологій. Також ми розповімо про те, чому саме DevOps і SRE стали одними з найбільш популярних напрямів.

Зокрема, ви дізнаєтесь про особливості створення додатків і просування товарів та послуг за допомогою сайту. Також ви зможете зрозуміти, як правильно використовувати свої знання для побудови ще перспективнішої кар'єри в ІТ. Наші інструктори пропонують навчання за авторською методикою, яка включає:

  • відвідування онлайн-лекцій;
  • вивчення мультимедійного підручника;
  • роботу на реальному устаткуванні.

Наші курси DevOps / DevNet інженер Дніпро допоможуть вам пройти повний цикл від базових знань до успішного фахівця з ІТ. І, що найголовніше, вам не доведеться вчитися довго. Навпаки, ми вважаємо, що викладати потрібно лише найважливішу та корисну інформацію. Тому навчання триватиме не кілька років, як у ВНЗ, а лише кілька місяців. Приходьте на наші онлайн-заняття та самостійно переконайтесь у тому, що вчитися легко! Ну а ми зі свого боку гарантуємо вам не лише якість знань, а й працевлаштування за умови успішного завершення навчання. А для тих, хто сумнівається у своїх силах, ми маємо заняття з коучем з особистісного розвитку.

Додаткова інформація

Бажаєте дізнатися ще більше про свої можливості в ІТ? Тоді приходьте на наші безкоштовні заняття. Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові пропонує не лише освіту для підвищення кваліфікації, а й різноманітні програми для новачків. Будемо раді бачити вас серед наших студентів!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.