Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: базові сценарії автоматизації



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

DevOps / DevNet Львів допоможуть вам отримати знання для побудови кар'єри в одному з найуспішніших напрямків у ІТ. І у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Ми впевнені в тому, що незабаром ІТ-професії будуть найбільш високооплачуваними у світі. А тому хочемо, щоб серед фахівців світового рівня було якомога більше наших учнів. Тому раді запропонувати вам вдосконалені курси DevOps / DevNet скачати торрент Львів. Будемо раді бачити вас серед найвидатніших айтішників.

Програма курсу

Якщо ви давно чекали на знак, щоб почати вивчати нову професію, то це він. Ми пропонуємо вам можливість лише за кілька місяців суттєво підвищити кваліфікацію та вивчити щось нове. Особливо ця професія сподобається тим, хто вже знає основи програмування, системного адміністрування та автоматизації. Однак, навіть якщо таких знань у вас бракує, ми зможемо допомогти отримати всю необхідну теоретичну базу. До того ж, ми вважаємо за краще викладати тільки корисні матеріали та виробляти навички, які стануть у нагоді під час роботи.

Однією із найважливіших навичок, яким вас навчить DevOps / DevNet курс Львів, буде вміння використовувати та створювати сценарії (скрипти). На сьогоднішній день це один із найпростіших і найнадійніших способів для забезпечення автоматизації. Найчастіше скрипти використовують для:

  • підвищення безпеки мережі;
  • спрощення налаштування ПЗ;
  • оптимізації робочого процесу.

Фахівець з програмованих мереж та систем повинен вміти добре швидко та якісно створювати скрипти та впроваджувати їх у роботу програм. І якщо вам здається, що вчитися написання сценаріїв потрібно довго, то це помилка. Насправді вам потрібно лише вивчити основи програмування на Python, розуміння роботи мереж та операційних систем. Причому вам не потрібні поглиблені знання, достатньо лише розуміння основ. І ми допоможемо вам отримати ці знання на найвищому рівні. Зокрема, до нашої програми входять лише корисні та актуальні теми. А щоб знання не застаріли, програму оновлюють раз на пару років.

Додаткова інформація

Знаєте, що сфера програмованих мереж та систем вас не цікавить? Тоді можливо Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові запропонує вам інші напрямки для розвитку? У нас є курси з різних високооплачуваних напрямків у ІТ. Приходьте на безкоштовні майстер-класи та починайте свій рух до кращої мети!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.