Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: інструменти автоматизації



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете навчитися не марнувати час, а вкладати його у власний розвиток? Виробити звичку підвищувати свою кваліфікацію та максимально швидко досягати поставленої мети? Тоді DevOps / DevNet інженер курси допоможуть вам реалізувати це! Ба більше, ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Ви знаєте, скільки зараз заробляють фахівці з програмованих мереж та систем? Декілька тисяч доларів на місяць. І це зарплатня не експертів із величезним досвідом, а новачків. Хочете дізнатися, як стати таким фахівцем лише за кілька місяців? Тоді записуйтесь на інженер DevOps / DevNet курси Львів просто зараз.

Програма курсу

Якщо ви хочете стати абсолютно незамінним співробітником для будь-якої компанії, вам необхідно звернути свою увагу на сферу програмованих мереж і систем. Працівники, які розуміють, як налаштовувати та впроваджувати основи автоматизації та оптимізації у компанії, можуть розраховувати на найвищі оклади. А все тому, що автоматизація та оптимізація робочих процесів дають змогу економити величезні суми щомісяця. Таким чином, наймаючи лише одного співробітника, фірма може суттєво збільшити свій прибуток. Отже, немає нічого дивного в тому, що фахівці з програмованих мереж та систем отримують такі високі доходи.

Однак, перш ніж мріяти про прибуток, варто звернути увагу на список тем для обов'язкового вивчення. Якщо ви хочете заробляти великі гроші, то спочатку треба добре попрацювати над своєю освітою протягом декількох місяців. Ми не пропонуємо вам магічний спосіб вирішення проблем, але рекомендуємо звернути увагу на той факт, що навчання в режимі онлайн займе набагато менше часу, ніж у ВНЗ. Отже, вам необхідно буде вивчити:

  • методи застосування інструментів автоматизації;
  • принципи оптимізації робочих процесів;
  • можливості для модернізації систем, що існують у компанії.

Якщо ви готові здобувати знання, то DevOps / DevNet курси безкоштовно Львів чекають на вас. А для всіх, хто сумнівається у своїх силах, у нас є коуч, який допомагає не втратити інтерес до навчання. Бажаєте стати успішним фахівцем? Ми допоможемо вам!

Додаткова інформація

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові готова запропонувати не лише теоретичні знання. Ви зможете проходити практику на реальному обладнанні та тренуватись разом з іншими студентами. Більш того, ми допоможемо вам із працевлаштуванням та отриманням індустріального сертифікату.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.