Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Платформи Cisco для розробки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Готові навчатися за найбільш передовою програмою у світі та практикуватися на реальному мережевому обладнанні? Наші DevOps / DevNet курси Cisco Херсон будуть раді надати вам таку можливість! Запрошуємо вас приєднатися до нас із будь-якої точки світу. Адже у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Ви знаєте, як відрізнити хорошого спеціаліста від поганого? Хорошому платять велику зарплатню! А знаєте, як стати добрим фахівцем? Ні, зовсім не обов'язково вчитися та працювати довгі роки. Достатньо пройти DevOps / DevNet скачати курс Херсон, який дозволить вам отримати найактуальніші та найзатребуваніші навички. А потім підтвердити їх наявність за допомогою іспиту та індустріального сертифікату.

Програма курсу

На сьогоднішній день тільки у сфері програмованих мереж та систем у вас є шанс зі старту почати отримувати хорошу зарплату. Чому саме у ній? Тому що цей напрям у ІТ зараз переживає свій розквіт. Кожній компанії потрібен фахівець із знаннями, якому вона готова платити великі гроші. Отже, щоб влаштуватися у велику корпорацію, достатньо отримати всі необхідні навички та знання.

Однак спершу вам знадобиться освоїти досить великий пласт знань. Зокрема, вам обов'язково потрібно розуміти принципи автоматизації, основи програмування, мережевої інженерії та системного адміністрування. І навіть якщо вам здається, що достатньої якості знань немає, не варто перейметися. Спробуйте пройти наші тести і переконатися на власному досвіді в тому, наскільки добре ви розумієтеся на перерахованих вище темах.

Також у рамках навчання вам необхідно буде вивчити налаштування та опанувати роботу з такими платформами Cisco, як:

  • Cisco SDK;
  • Cisco Network Management;
  • Cisco Compute Management;
  • Cisco Collaboration Platforms;
  • Cisco Security Platforms

Записуйтесь на наші курси DevOps / DevNet інженер Дніпро та починайте опановувати нову професію. Ми впевнені в тому, що ви дуже швидко зможете досягти всіх поставлених цілей!

Додаткова інформація

Бажаєте подивитись інші наші навчальні програми? Тоді зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом. Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Херсоні рада запропонувати вам найсучасніше та актуальне навчання у сфері ІТ. Ми працюємо за авторською методикою викладання, яка дозволяє за короткий термін готувати висококваліфікованих фахівців. Ви самі здивуєтеся, як швидко зміниться ваше життя!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.