Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Знайомство з платформами Cisco



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Починаємо набір на оновлені курси DevOps / DevNet Херсон, які допоможуть вам здобути найпрестижнішу професію в ІТ — посаду спеціаліста з програмованих мереж та систем. Тепер для освоєння нової професії не потрібен диплом про закінчення вишу чи навіть школи. Головне, бажання вчитися та освоювати нові навички. А вже з усім іншим ми вам обов'язково допоможемо. До того ж, у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Ще тридцять років тому у світі катастрофічно не вистачало гарних програмістів. Компанії були готові платити великі гроші кожному, хто міг продемонструвати свої знання на практиці. Проте зараз ринок переповнений талановитими програмістами, і роботодавці пропонують менші заробітки. Тоді як кожен фахівець із програмованих мереж та систем цінується на вагу золота. Не прогавте свій шанс пройти DevOps / DevNet курс скачати торрент Херсон та встигнути стати спеціалістом у новому напрямку ІТ серед перших!

Програма курсу

Ми точно знаємо, що якісні знання є запорукою успішної побудови кар'єри, тому пропонуємо вам навчання за найактуальнішою програмою. Її складанням займалися провідні фахівці компанії Cisco, внаслідок чого вона дозволяє легко отримати нові знання студентам з усього світу. Ви також можете на власному досвіді переконатися у якості нашого навчання, переглянувши безкоштовні майстер-класи від наших інструкторів.

При вивченні програмованих мереж та систем бажано мати базові знання у різних галузях ІТ, проте більшість тем ви зможете вивчити разом з інструкторами. Однією з таких тем є робота із платформами Cisco. Всього за одне заняття ви дізнаєтесь про особливості налаштування наступних платформ:

  • SDKs;
  • Network Management;
  • Compute Management;
  • Collaboration Platforms;
  • Security Platforms.

Також наш DevOps/DevNet курс Херсон допомагає вивчити основи автоматизації, налаштування дистрибутивів Linux та програмування на Python. Ба більше, ви навчитеся налаштовувати мережі різної складності. В результаті ми допоможемо вам підготуватися до складання міжнародного іспиту та отримання індустріального сертифікату у сфері програмованих мереж та систем.

Додаткова інформація

А якщо ви хочете розвиватись в іншому напрямку ІТ, то Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Херсоні готова запропонувати ще багато цікавих програм навчання. Просто зв'яжіться з нами будь-яким зручним способом, і ми допоможемо вам знайти найкраще застосування всім вашим навичкам та талантам.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.