Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Розуміння можливостей мережевого програмування та моделей пристроїв



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Відкриваємо нові DevOps / DevNet курси Вінниця за напрямом програмовані мережі та системи! Тепер ви зможете отримати ще більше практичних навичок та стати кваліфікованим спеціалістом за короткий проміжок часу. Чи готові ви почати займатися просто зараз? Адже у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Ми розробили авторську методику викладання, яка дозволить вам за кілька тижнів отримати знання, які зазвичай викладають довгі місяці у виші. Наші курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Вінниця спрямовані на те, щоб вже за кілька місяців ви знайшли високооплачувану роботу у сфері ІТ.

Програма курсу

Наразі кожен знає, що програмісти заробляють великі зарплати. Але ще кілька років тому ці спеціалісти заробляли набагато більше. Чому? Тому що попит на професійних програмістів був великий, а працівників не вистачало. Зараз такий самий розквіт переживає сфера програмованих мереж та систем. Роботодавці готові платити тисячі доларів спеціалістам-початківцям, якщо ті готові розвиватися і вдосконалювати свої знання. Хочете і ви отримувати зарплату у тисячах доларів на місяць? Для цього достатньо витратити на навчання лише кілька місяців!

Навчання у сфері програмованих мереж та систем є одним із найцікавіших у всій галузі ІТ. Тому що саме там можна застосувати знання з різних галузей:

  • програмування;
  • мережевих технологій;
  • автоматизації;
  • системного адміністрування;
  • безпеки.

І, що найважливіше, вам не потрібно бездоганно розбиратися в кожній із перелічених вище галузей. Достатньо розуміти основи роботи тих чи інших інструментів та вміти використовувати їх на базовому рівні. І наші DevOps / DevNet курси підвищення кваліфікації Вінниця допоможуть вам отримати всі необхідні знання. При цьому також у процесі навчання ви отримаєте досвід роботи, тому що всі практичні заняття можна буде виконувати на реальному обладнанні в дистанційному режимі.

Ваше майбутнє перебуває саме у ваших руках. І ми будемо раді допомогти вам подолати всі труднощі на шляху до досягнення посади спеціаліста у галузі програмованих мереж та систем.

Додаткова інформація

А може, ви хочете освоїти відразу кілька перспективних професій в ІТ? І це можливо! Адже Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Вінниці може похвалитися великою кількістю найцікавіших програм для навчання. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.