Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Протоколи управління мережами Cisco



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Бажаєте навчитися налаштовувати протоколи керування мережами? Наші онлайн курси Cisco DevOps / DevNet Вінниця допоможуть вам у цьому! Записуйтесь на навчання та отримайте бонусні курси у подарунок! А ще у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Більшість людей хочуть освоїти престижну та високооплачувану професію, яка дозволить їм займатися улюбленою справою та отримувати за це комфортний рівень життя. Ну а ми хочемо допомогти вам здійснити це бажання якнайшвидше. Записуйтесь на онлайн курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Вінниця та почніть змінювати своє життя просто зараз.

Програма курсу

Якщо ви хочете опанувати професію, яка дозволить вам кардинально змінити своє життя та підняти рівень заробітної плати, то саме час почати вивчати програмовані мережі та системи. Наразі це один із найперспективніших напрямів, який дозволяє не лише реалізувати різні таланти та навички, але й не вимагає великої кількості початкових знань. При цьому навчання триває не дуже багато часу і займає всього кілька годин на день, завдяки чому його можна поєднувати з роботою.

В рамках вивчення програмованих мереж та систем ми пропонуємо вам освоїти тему налаштувань протоколів керування мережами. Це протоколи, що дозволяють суттєво оптимізувати роботу корпоративної мережі та підвищити її характеристики. Зокрема, при правильних налаштуваннях протоколи керування мережами дозволяють:

  • гарантувати безпеку роботи мережі;
  • керувати конфігурацією мережі;
  • контролювати продуктивність мережі.

Також варто зазначити, що фахівець із програмованих мереж та систем може займатися і вирішенням питань в інших галузях. Наприклад, використовувати навички застосування автоматизації для оптимізації роботи системних адміністраторів, а також спростити тестування коду при розробці програмного забезпечення.

Усьому цьому вас зможуть навчити нові курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Вінниця. Навчання буде проходити в режимі онлайн, тому ми готові прийняти до лав студентів учнів з будь-якої країни. Записуйтесь на навчання та починайте свій шлях до успішної кар'єри у великій компанії. А ми, зі свого боку, будемо раді бачити вас на заняттях.

Додаткова інформація

Чи готові почати навчання прямо зараз? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Вінниці пропонує різні бонуси всім, хто хоче підвищити свою кваліфікацію та почати навчатися нової цікавої професії найближчим часом.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.