Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Рішення Cisco для управління обчисленнями



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви хочете підвищити свою кваліфікацію та навчитися працювати з Cisco UCS, то пропонуємо вам записатися на DevOps/DevNet дистанційні курси підвищення кваліфікації Вінниця, які допоможуть отримати всі необхідні навички. До того ж, ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша команда хоче зробити свій внесок у розвиток ІТ-сектору в країні. Але для цього компаніям потрібні висококваліфіковані кадри. І саме тому ми раді представити вам DevOps/DevNet онлайн курси Cisco Вінниця, які готують фахівців у сфері ІТ з найактуальніших та найефективніших систем навчання. Бажаєте спробувати змінити своє життя разом із нами?

Програма курсу

Сучасні компанії нерідко продовжують працювати із застарілими технологіями. Найчастіше це відбувається з кількох причин. По-перше, керівники шкодують гроші на оновлення обладнання чи підвищення кваліфікації співробітників. По-друге, не всі фірми знають про нововведення та продовжують працювати за завітами попередників. По-третє, на ринку вакансій так мало фахівців, які можуть допомогти компанії перейти на сучасні методи ведення бізнесу, що немає жодної можливості отримати відповідного спеціаліста навіть за велику зарплату.

Проте наші курси Cisco DevOps / DevNet Вінниця готують саме таких висококваліфікованих спеціалістів, які можуть запровадити сучасні рішення в інфраструктуру будь-якого підприємства. Зокрема, під час навчання студенти набувають наступних навичок:

  • використання віртуалізації;
  • налаштування автоматизації;
  • підвищення безпеки мережевої інфраструктури

Бажаєте отримати найактуальніші знання у галузі програмованих мереж та систем й вийти на принципово новий рівень доходу? Ми допоможемо вам зробити це лише за кілька місяців. Наше навчання побудоване на авторській методиці викладання, яка дозволяє виробити звичку якісно навчатися і відразу застосовувати знання на практиці. Ми допоможемо вам як отримати спеціалізацію з нуля, так і заповнити прогалини та підвищити кваліфікацію для просування кар'єрними сходами.

Додаткова інформація

А можливо вам потрібна додаткова мотивація? На цей випадок Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Вінниці запросила професійного коуча, який працює з усіма студентами, яким потрібна підтримка для навчання. Хочете потрапити на консультацію, яка переверне ваші уявлення про навчання, мотивацію і себе? Тоді вперед!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.