Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: платформи Cisco для спільної роботи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Нові можливості в ІТ разом із Cisco! Почніть вивчати особливості інструментів для спільної роботи та отримайте можливість почати заробляти великі гроші. Наші DevOps / DevNet курси Cisco Вінниця допоможуть вам отримати всі необхідні знання. Ба більше, у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Цей DevOps / DevNet скачати курс Вінниця дозволить вам вивчити найбільш актуальні інструменти спільної роботи, особливості їхнього налаштування та експлуатації. А також розповість про те, як можна впровадити у них елементи автоматизації. Знання з програмованих мереж та систем у контексті інструментів спільної роботи піднімуть вашу експертність на новий рівень.

Програма курсу

Програмовані мережі та системи — це одна з галузей, які активно розвиваються і найбільш актуальні в ІТ. Основне завдання кожного фахівця у цій сфері полягає у вмінні оптимізувати роботу інфраструктури великої компанії. Належить це як до роботи з програмним та апаратним забезпеченням, а також налаштування мереж для підвищення якості роботи співробітників, так і до більш складних областей. Наприклад, до розробки програмного забезпечення. Проте одним із основних напрямів у цій сфері є автоматизація. З її допомогою можна не тільки суттєво попросити роботу над будь-якими завданнями, а й підвищити безпеку всієї інфраструктури.

Зі свого боку інструменти для спільної роботи спрямовані на організацію комфортного спілкування в рамках роботи над різними проектами. Наприклад, якщо ви співпрацюєте з колегами, які перебувають в іншому офісі або навіть в іншій країні. До таких інструментів входять:

  • програми для спільного доступу до документів;
  • IP-телефонія;
  • відеоконференцзв'язок;
  • системи телеприсутності;
  • інструменти для спільного редагування версій.

Наші курси DevOps / DevNet інженер Вінниця допоможуть вам повністю вивчити особливості налаштування всього перерахованого вище обладнання. Ви зможете також навчитися забезпечувати його безпеку та захищати від зовнішніх загроз. Також ви дізнаєтеся про особливості застосування систем телеприсутності.

Додаткова інформація

Бажаєте дізнатися більше про програмовані мережі та системи? Тоді приходьте на безкоштовні заняття. Наша Академія Cisco на платформі Sedicomm University у Вінниці не приховує навчання, оскільки не сумнівається в його ефективності. Тисячі наших випускників уже оцінили авторську методику належним чином. Пропонуємо зробити це вам!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.