Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: платформи Cisco Security



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Бажаєте дізнатися, як пов’язані безпека та автоматизація? Тоді швидше записуйтесь на наші курси DevOps / DevNet Вінниця, які допоможуть вам вивчити особливості посилення безпеки у сфері програмованих мереж та систем. І адже у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна ціль

Щодня хакери успішно атакують тисячі компаній упо всьому світові. І тому дуже важливо розуміти, як багато важить безпека кожної окремої компанії. Розробники Cisco це знають, а тому створили DevOps/DevNet курс скачати торрент Вінниця, який допомагає поєднати особливості безпеки та автоматизації при їх впровадженні в інфраструктуру компанії.

Програма курсу

Жодна сучасна компанія не може обійтися без спеціаліста із забезпечення безпеки. Однак навіть найкращий експерт не може гарантувати надійного захисту корпоративної мережі, якщо сама інфраструктура підприємства не оптимізована. Але зараз є фахівці у сфері програмованих мереж та систем, які допомагають оптимізувати роботу у будь-якій компанії. І якщо раніше фахівцю з кібербезпеки доводилося вручну налаштовувати безліч різноманітних програм та обладнання, то тепер усі ці налаштування можна автоматизувати. Зокрема, експерти з програмованих мереж та систем насамперед впроваджують на підприємства засоби аудиту безпеки. Вони дають змогу максимально оперативно відреагувати на появу хакера в мережі, а також запровадити превентивні заходи.

Найчастіше у компаніях можна виявити такі проблеми з безпекою:

  • ненадійні дані облікових записів;
  • вразливості;
  • відсутність оновлень ПЗ.

Щоб вирішувати всі ці проблеми вручну, потрібно витратити багато сил і часу. І все одно буде дуже складно вчасно виявити пролом у захисті корпоративної мережі. Однак інструменти автоматизації дозволяють швидко виявити проблему, зафіксувати її та знайти оптимальне рішення. І лише в тому випадку, коли рішення не дасть відчутного результату, надіслати запит самому експерту з безпеки.

І якщо ви хочете навчитися впроваджувати автоматизацію для суттєвого підвищення безпеки у корпоративних мережах, то наш DevOps/DevNet курс Вінниця допоможе вам отримати відповідну кваліфікацію лише за кілька тижнів. Під час навчання ви дізнаєтесь багато нового, а також отримаєте цінний досвід та можливість пройти міжнародну сертифікацію.

Додаткова інформація

А може, ви хочете вивчати безпеку на принципово іншому рівні? Тоді приходьте до нас на заняття. І Академія Cisco на платформі Sedicomm University у Вінниці допомагає вам здобути професію в одній із найбільш затребуваних сфер у ІТ. Гарантуємо, що при хорошій успішності під час навчання ви не залишитеся без роботи після закінчення курсу. Приходьте на наші безкоштовні заняття і переконайтеся в актуальності знань, які ми даємо кожному студенту.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.