Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Базова підготовка комп'ютера



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Годі мріяти про високі заробітки! Час починати діяти! Запрошуємо вас на DevOps / DevNet інженер курси Вінниця, які допоможуть вам вивчити ази освоєння професії у сфері програмованих мереж та систем лише за кілька тижнів. Адже у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено!

Основна мета

Сьогодні майже всі представники сфери ІТ 99% робочого часу використовують комп'ютер. Це найважливіший інструмент для вирішення різноманітних робочих завдань. Ба більше, кожен такий фахівець використовує певний набір програмного забезпечення, яке дозволяє вирішувати всі необхідні йому питання. І наші інженер DevOps / DevNet курси Вінниця саме допомагають навчитися працювати з цими програмами.

Програма курсу

Зараз кожен фахівець у сфері програмованих мереж та систем має вміти поводитися з кількома основними видами ПЗ. Саме вони дозволяють вирішувати питання в галузі автоматизації інфраструктури компанії та оптимізувати роботу всіх відділів. Проте не всі розуміють, що для вивчення складних програм може знадобитись кілька тижнів, а то й місяців. Але не варто зневірятися! Адже наші професійні інструктори готові допомогти вивчити всі особливості роботи зі складними програмами набагато швидше.

Вам потрібні DevOps / DevNet курси Вінниця, якщо ви хочете навчитися працювати з наступним програмним забезпеченням:

  • Python;
  • Putty;
  • Postman;
  • JSONView;
  • Oracle VirtualBox.

Також ми пропонуємо безліч додаткових знань, які дозволять вам отримати всі навички, необхідні для роботи у сфері програмованих мереж та систем. Зокрема, до них належать особливості роботи зі скриптами для автоматизації та інтеграції.

При цьому наші інструктори навчать вас користуватись усіма цими інструментами з самого нуля та до просунутого рівня. Під їх керівництвом ви швидко навчитеся використовувати основний функціонал ПЗ та почнете реалізовувати свої проекти. Додатково варто зазначити, що ми використовуємо при навчанні авторську методику, завдяки якій вчитися стає цікавіше з кожним днем. Бажаєте переконатися у її ефективності на власному досвіді? Ми будемо раді бачити вас на наших заняттях.

Додаткова інформація

Бажаєте пов'язати своє майбутнє зі сферою інформаційних технологій, але ще не вибрали професію, яка підходить під ваші навички та таланти? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Вінниці та її куратори будуть раді вам допомогти! Зв'яжіться з нами будь-яким зручним для вас способом, і ми покажемо вам усі ваші сильні сторони.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.