Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Налаштування лабораторного середовища



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Пропонуємо вам отримати одну з найкорисніших навичок у сфері програмованих мереж та систем! Наші DevOps / DevNet курси Рівне розкажуть вам про особливості роботи з лабораторним середовищем, підготовку програмного забезпечення для тренувань та багато іншого. Ба більше, ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено, адже ми працюємо в режимі онлайн.

Основна мета

Зараз у мережі багато корисної інформації щодо настроювання того чи іншого програмного забезпечення для різних цілей. Однак при самостійному вивченні можна витратити довгі місяці на освоєння тонкощів настроювання віртуального лабораторного середовища. Адже це один з основних інструментів, без якого неможливо уявити роботу у сфері програмованих мереж і систем. Тому ми пропонуємо вам курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Рівне, які допоможуть отримати всі необхідні знання набагато швидше.

Програма курсу

Якщо ви хочете отримати цікаву та високооплачувану роботу, то галузь програмованих мереж та систем зможе надати вам усі необхідні умови для розвитку. Однак, щоб вивчити цю професію, слід навчитися використовувати основні інструменти. Вони допоможуть швидко освоїти необхідні навички та стати експертом у вибраній сфері діяльності. Серед цих інструментів знаходиться віртуальне лабораторне середовище. Воно потрібне для того, щоб тестувати різні набори налаштувань при заданій конфігурації.

Наприклад, якщо вам потрібно впровадити в мережу скрипт з автоматизації, що існує в компанії, то немає жодної гарантії, що він буде вдало працювати і допоможе виконати поставлене завдання. Однак, перевіривши його у віртуальній лабораторії за відповідних конфігурацій, ви зможете переконатися в надійності скрипта. І лише після цього впровадити його в інфраструктуру компанії. Отже, уміння працювати з тестовим середовищем суттєво підвищує ефективність робочого процесу та мінімізує ризики.

Щоб повноцінно працювати з віртуальною лабораторією, вам потрібно буде вивчити наступні інструменти:

  • віртуальну машину VirtualBox;
  • пісочницю DevNet;
  • маршрутизатор Cisco ISR4.

Кожен із них має свої особливості та нюанси. Проте наші нові DevOps / DevNet курси підвищення кваліфікації Рівне допоможуть вам отримати всі необхідні знання для роботи із цими скриптами.

Додаткова інформація

Зараз Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Рівному набирається студентів із різних країн. Приходьте до нас на безкоштовні заняття та переконайтесь у тому, наскільки актуальну програму ми викладаємо. Також ми пропонуємо вам заздалегідь ознайомитись з нашою авторською методикою викладання.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.