Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Автоматизація командного рядка за допомогою Python та Netmiko



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Нові онлайн курси Cisco DevOps / DevNet Рівне допоможуть вам дізнатися все про особливості автоматизації та зрозуміти, як саме оптимізація інфраструктури корпоративної мережі дозволяє компаніям економити суттєві кошти. До того ж, ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Насамперед онлайн курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Рівне допоможуть вам отримати необхідну базу знань для розуміння особливостей роботи корпоративних мереж та систем. Також ви зможете не просто отримати нові знання, але освоїти професію, яка дозволить вам суттєво змінити своє життя на краще.

Програма курсу

Якщо вам цікаво, що являє собою автоматизація, і чому більшість компаній зосереджують свою увагу саме на цьому напрямку, то ласкаво просимо на DevOps / DevNet онлайн курси підвищення кваліфікації Рівне. Наші інструктори у всіх подробицях розкажуть вам про роботу фахівців із програмованих мереж та систем, а також покажуть, як на практиці працюють експерти світового рівня.

У процесі навчання ви зможете дізнатися:

  • що таке Netmiko;
  • як встановлювати модуль Netmiko;
  • як працювати з Python

Також ми допоможемо вам суттєво підвищити свої навички у сфері системного адміністрування, мережевої інженерії та програмування. І навіть якщо раніше ви не стикалися з цими галузями сфери ІТ, ми навчимо вас всьому необхідному для роботи та побудови перспективної кар'єри. Ну а якщо у вас вже є основні знання у цих галузях, то достатньо буде впорядкувати їх та допомогти розвинути додаткові, але необхідні для роботи навички.

Зараз саме область програмованих мереж та систем є однією з найбільш затребуваних у світі. І на це є низка певних причин. Одна з них: можливість суттєво заощадити на утриманні великого штату співробітників, підвищена якість мережі та надійність роботи апаратного забезпечення, а також захист від зловмисників. І, як наслідок, суттєве зростання доходів компанії. Бажаєте стати частиною цього світу і найзатребуванішим співробітником у колективі? Ми допоможемо!

Додаткова інформація

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Рівному підготувала вже кілька тисяч фахівців, які змогли пройти міжнародні іспити та отримати індустріальні сертифікати. І якщо ви хочете приєднатися до наших випускників. то ми готові докласти всіх сил для того, щоб надати вам допомогу в навчанні. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.