Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Робота з моделлю YANG за допомогою інструменту pyang



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Мова моделювання даних YANG відноситься до найважливіших інструментів при роботі з автоматизацією. І наші нові DevOps / DevNet дистанційні курси підвищення кваліфікації Рівне допоможуть вам вивчити всі особливості роботи як з мовою моделювання даних, так і з протоколами, пов'язаними з ним. Ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено, тому на заняття їздити не доведеться. Готові дізнатися про особливості автоматизації багато цікавого? Ми допоможемо!

Основна мета

Зараз багато новачків вважають за краще освоювати програмування, оскільки бачать його найприбутковішим відгалуженням сфери ІТ. Але насправді майбутнє вже за програмованими мережами та системами. Саме фахівці у цій галузі заробляють справді великі гроші та затребувані у всьому світі. Бажаєте дізнатися більше? Тоді ласкаво просимо до DevOps / DevNet онлайн курси Cisco Рівне!

Програма курсу

Зараз багато фахівців знають, що саме за допомогою мови моделювання даних YANG можна автоматизувати керування мережевими пристроями. А якщо вона працюватиме у поєднанні з протоколом RESTCONF, то й зовсім суттєво розширить можливості керування мережею. Тому фахівці у сфері програмованих мереж та систем обов'язково вивчають мову моделювання даних. При цьому не всі знають особливості роботи з цим потужним інструментом. В результаті вони нерідко не можуть впоратися з елементарними проблемами без допомоги досвідчених колег.

Але наші курси Cisco DevOps / DevNet Рівне створені на основі програми, яку підготували міжнародні експерти компанії Cisco. Тому у нас ви зможете отримати не тільки основні знання про мову моделювання даних YANG, але й навчитеся за його допомогою:

  • автоматизувати;
  • віртуалізувати;
  • керувати мережевими пристроями;
  • керувати мережею.

Важливо відзначити, що для розуміння YANG слід навчитися працювати з інструментом pyang і вивчити на базовому рівні мову програмування Python. І ми зі свого боку готові надати вам повну підтримку та допомогу при отриманні всіх необхідних знань з нуля та рівня експерта.

Додаткова інформація

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Рівному допомагає студентам з усього світу підвищити свою кваліфікацію, здобути нову перспективну професію та суттєво розширити свої можливості на міжнародному ринку. Бажаєте дізнатися, як саме ми допомагаємо своїм студентам і чому гарантуємо працевлаштування кожному докученому студенту? Тоді приходьте до нас! Чекаємо на вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.