Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Робота з протоколом RESTCONF та Postmanм



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви хочете навчитися працювати з одним з найцікавіших протоколів RESTCONF і використовувати утиліту Postman для тестування API, то пропонуємо вам відвідати DevOps / DevNet курси Cisco Рівне, які дозволять вам отримати всю необхідну підготовку за програмованими мережами та системами. Ба більше, у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Якщо ви раніше не цікавилися мережевою інженерією, то, напевно, не чули про протокол RESTCONF. Адже свого часу він мав революційне значення керувати як самими мережевими пристроями, і мережами загалом. Також саме цей протокол найкраще підходить для автоматизації. Бажаєте дізнатися подробиці? Їх вам розповість інструктор, якщо запишіться на DevOps/DevNet скачати курс Рівне просто зараз. Кількість місць обмежена!

Програма курсу

Насамперед варто зазначити, що протокол RESTCONF нерідко використовують саме в галузі програмованих мереж та систем. Тому що у нього є ряд параметрів, які можна застосувати для автоматизації різних процесів і завдань. В результаті завдяки RESTCONF можна суттєво спростити налаштування практично будь-якого мережевого обладнання. Стосується це безпосередньо самої мережі.

Ще одна важлива програма під час роботи з автоматизацією мережі називається Postman. Цей набір інструментів дозволяє проводити тестування API. При цьому сам він є середовищем розробки, яке може проводити наступні операції з API-документацією:

  • складання;
  • сетування;
  • контроль;
  • публікація.

Основним призначенням Postman є тестування надсилання запитів із клієнта на сервер. А також отримання відповіді від сервера. У зв'язку з протоколом RESTCONF, Postman є потужним і корисним інструментом для фахівця з програмованих мереж та систем. Записуйтесь на курси DevOps / DevNet інженер Рівне та навчитеся використовувати Postman для автоматизації системи управління мережевою інфраструктурою.

Додаткова інформація

А може, вас цікавить інша професія у сфері інформаційних технологій? В цьому випадку Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Рівному може запропонувати вам підготовку з багатьох інших напрямків. Також ви можете переглянути наші безкоштовні заняття та переконатися в тому, що вам підходить авторська методика викладання наших інструкторів. Ми допоможемо вам за короткий час пройти шлях з нуля до затребуваного у всьому світі експерта. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.