Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Робота з протоколом RESTCONF та Python



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Двотижневі курси DevOps / DevNet Рівне познайомлять вас з основами роботи у сфері програмованих мереж та систем, а також допоможуть зрозуміти, наскільки це цікава та перспективна професія. Ба більше, ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено!

Основна мета

Наш DevOps / DevNet курс скачати торрент Рівне пропонує найактуальнішу програму навчання для вивчення сфери програмованих мереж та систем. Вона створена найкращими експертами в цій галузі з усього світу, які точно знають, які саме навички необхідні для роботи в програмованих мережах та системах. Саме тому наша програма навчання є однією з найкращих у світі, адже її створювали інженери компанії Cisco.

Програма курсу

Покращена програма підготовки фахівців у сфері програмованих мереж та систем включає велику кількість різних тем. Зокрема, у процесі навчання ви познайомитеся з основами мережевої інженерії, програмування та системного адміністрування. Ви вивчатимете різні програми, що дозволяють впроваджувати автоматизацію до інфраструктури компаній. Також ви навчитеся підвищувати якість мережі та рівень її безпеки. Всі ці навички ви відпрацьовуватимете на реальному устаткуванні, до якого зможете підключатися за допомогою віртуальної лабораторії.

Також ви навчитеся працювати з протоколом RESTCONF, який дозволить використовувати максимум можливостей при керуванні мережевими пристроями та мережею. Ми покажемо, як писати скрипти мовою програмування Python для автоматизації різноманітних завдань. За їхньою допомогою ви навчитеся:

  • підвищити безпеку мережі;
  • спрощувати рутинні завдання;
  • прискорювати налаштування;
  • автоматизувати встановлення оновлень.

Наш DevOps / DevNet курс Рівне розрахований на фахівців, які вже мають базові уявлення про програмування та мережеві технології. Але якщо ви раніше не цікавилися подібними сферами, то це не проблема. Наші програми навчання дозволять вам отримати всі необхідні знання з нуля. Приходьте на заняття, знайомтеся з нашими інструкторами та почніть підвищувати свою кваліфікацію. Ми будемо раді бачити вас на заняттях!

Додаткова інформація

Може бути, вам хочеться дізнатися більше про програмовані мережі та системи? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Рівному може порекомендувати масштабний курс, який включає повний комплекс для вивчення цієї професії, роботи з протоколами та написання скриптів. Після проходження навчання ви зможете підтвердити знання на іспиті та отримати індустріальний сертифікат.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.