Speak Well School, школа англійської мови

Англійська мова, індивідуально



  • 500 грн за заняття (60 хвилин)

Про курс

Індивідуальні заняття англійської обирають ті, кому потрібен гнучкий графік навчання, а також кращий результат в максимально стислі терміни. Індивідуально розроблена програма, наші досвідчені викладачі та сучасні технології - це оптимальне рішення для вас. А заняття англійською онлайн дозволять не пропускати англійську, навіть якщо ви знаходитесь в іншому місті або за кордоном.

Заняття проводяться в школах Speak Well в Києві та онлайн.

Детальніше про курс:

Індивідуальний підбір програми

Програма складається індивідуально, виходячи з ваших побажань. Є можливість комбінувати різні курси, додавати цікаві теми вже в процесі навчання, підтягувати «слабкі» сторони, а також цілеспрямовано готуватися до важливих зустрічей, інтерв'ю та поїздок.

Тривалість і графік проведення занять

З метою ефективності навчання, тривалість одного заняття повинна бути не менше 60 хвилин. Ви самі вибираєте максимально комфортний для вас час занять. Спільно з викладачем і академічним консультантом ви складаєте графік і інтенсивність занять, які дозволять досягти поставленої мети за короткий термін.

Вся увага викладача

Працюючи з викладачем один на один, ви постійно перебуваєте в фокусі, швидко долаєте мовний бар'єр і буквально відчуваєте прогрес після кожного заняття.

Заняття у нас в школі або online

Можна вибрати заняття у нас в офісі або онлайн.

Заняття онлайн популярні серед тих, хто особливо цінує свій час і часто подорожує. Набагато легше виділити одну годину на англійську прямо у себе в офісі і не пропускати заняття під час відряджень та навіть відпустки.

Можливість займатися в міні-групі

Англійська індивідуально - це не тільки заняття один на один з викладачем, але і заняття в міні-групах з 2х або 3х чоловік. Поєднавши приємне з корисним, ви можете запросити своїх друзів або колег. Приємний бонус - займатися з другом вигідніше ніж одному!

Вартість заняття онлайн в міні-групі складає 600 грн/60 хв.

Вибір викладача

  • У вас є можливість займатися як з локальним викладачем, так і з носієм мови.
  • Під час підбору викладача враховуються всі індивідуальні побажання студента.
  • Вартість онлайн занять з носієм складає 800 грн/60 хв.

Всі додаткові клуби входять у вартість!

Обравши індивідуальні заняття у нас офісі або онлайн, ви отримуєте доступ до всіх розмовних клубів, які проводяться в школах.

Реєструйтеся на безкоштовне тестування та пробне заняття.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.