Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: встановлення віртуального середовища



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

У сучасній сфері інформаційних технологій галузь DevOps / DevNet є однією з найбільш актуальних. Саме фахівці з програмування мереж та систем отримують високі зарплати. При цьому в галузі спостерігається нестача спеціалістів, потрібні нові і нові кадри. І тому ми пропонуємо пройти DevOps / DevNet курси Cisco Рівне, які допоможуть освоїти престижну професію.

Головна мета

Галузь програмованих мереж і систем передбачає впровадження віртуалізації в робочу структуру підприємства. Тому в першу чергу тим, хто тільки починає вивчати DevOps / DevNet скачати курс Рівне необхідно познайомитися з особливостями віртуального середовища.

Програма курсу

На сьогоднішній день найактуальнішою операційною системою є Linux. Саме на основі його дистрибутивів створюють найнадійніші та практичні віртуальні машини. Адже Linux є модульною системою, яка відповідає високим стандартам безпеки. Також його можна адаптувати практично під будь-які завдання. Особливо це актуально для фахівців із програмованих мереж та систем, яким важливо швидко та якісно виконувати свою роботу. Linux також дає змогу максимально автоматизувати весь робочий процес.

Таким чином, насамперед кожному студенту, який почав вивчати курси DevOps / DevNet інженер Рівне, необхідно навчитися встановлювати образ віртуальної машини на базі Linux на свій комп'ютер. Це перший крок до освоєння віртуального середовища. При цьому важливо вивчити особливості роботи з графічним інтерфейсом віртуальної машини. Адже саме він стане вашим основним робочим інструментом у майбутньому.

На нашому курсі ви зможете навчитися:

  • підготовці комп'ютера до віртуалізації;
  • роботі з графічним інтерфейсом віртуальної машини DEVASC;
  • створенню облікового запису для роботи у лабораторному середовищі;
  • встановленню Webex Teams на свій комп'ютер.

Наш інструктор докладно розповість про особливості кожного з перерахованих вище пунктів. І крок за кроком покаже етапи їх реалізації на практиці. Також ви зможете закріпити матеріал за допомогою вивчення теорії з мультимедійного підручника, проходження підсумкового тестування та виконання лабораторної роботи. Важливо відзначити, що всі ці дії ви виконуватимете під контролем куратора, який зможе скоригувати помилки та допомогти розібратися у складних питаннях.

Додаткова інформація

Бажаєте дізнатися більше про курси? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Рівному чекає на вас! Наші програми навчання допоможуть вам знайти своє покликання у сфері інформаційних технологій.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.