Cisco, мережна академія

Cisco Cloud Security / Безпека хмарного середовища: Безпека даних для хмарних обчислень



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ви вже почали вивчати безпеку хмарного середовища? Ні? Тоді поспішайте швидше опановувати найпрестижнішу професію цього року. Адже безпека хмарних сховищ курси Київ зараз закінчують усі, хто хоче отримати справді хорошу зарплату та працювати у будь-якій точці світу. Навчання підходить для кожного, незалежно від ваших знань та навичок. Ба більше, ви можете навчатися як у Києві, так і дистанційно.

Основна мета

Запрошуємо вас відкрити для себе дивовижний світ курсу Cisco Безпека хмарного середовища (Cloud Security). Під час навчання ви познайомитеся з передовими інструментами для забезпечення безпеки хмарних сервісів. Крім того, безпека хмарної інфраструктури курси Київ дозволить вам підготуватися до індустріальної сертифікації та відкрити для себе унікальні можливості.

Програма курсу

Розпочавши вивчати курси хмарні сховища безпеку Київ, ви познайомитеся з різними моделями хмарних сховищ. І зможете зрозуміти, які з них вирізняються найбільшими проблемами у сфері безпеки. Крім того, ми розповімо вам про передові технології, що дозволяють на професійному рівні захистити сховища в хмарах.

Також після проходження навчання ви зможете:

  • визначати наявність проблем з безпекою під час зберігання даних у хмарі;
  • оцінювати ефективність різних засобів контролю доступу;
  • застосовувати різні моделі хмарного шифрування.

Додатково ми познайомимо вас із різноманіттям параметрів захисту даних. А насамкінець ви побачите повний життєвий цикл системи безпеки даних.

Галузь безпеки хмарних систем дуже велика. Вона включає вивчення великої кількості різних систем, інструментів і моделей. Але якщо ви дійсно хочете стати успішним фахівцем та почати заробляти кілька тисяч доларів на місяць, то ми готові вам допомогти. Для цього необхідно вивчити всю лінійку курсів про безпеку хмар. Це набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд. І ви самі зможете переконатись у цьому на власному досвіді. А також підготуватися до однієї з найпрестижніших сертифікацій.

Додаткова інформація

Хочете вивчати безпеку хмарних технологій, але не маєте базових знань? Не біда. Академія Cisco на платформі SEDICOMM University допоможе вам отримати знання з кібербезпеки з нуля і до рівня професіонала. Ви зможете за короткий проміжок часу стати фахівцем, який отримуватиме високий дохід. Чи готові вчитися новому? Чекаємо на вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити телефонний дзвінок. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.