Cisco, мережна академія

Cisco Cloud Security / Безпека хмарного середовища: Безпека додатків та керування ідентифікацією для хмарних обчислень



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Зараз безпека хмарного середовища є однією з найпопулярніших галузей ІТ. Роботодавці готові платити великі гроші співробітникам, які добре знаються на цій галузі. Саме тому зараз безпека хмарних технологій курси Київ є вкрай актуальними. І ми будемо раді допомогти вам отримати усі необхідні знання. У нас ви можете навчатися як у Києві, так і в режимі онлайн.

Головна мета

Багато наших студентів, які закінчили безпеку хмарного зберігання даних курси Київ, змогли влаштуватися на роботу за професією. А все тому, що наше навчання побудоване на програмі Cisco Безпека хмарного середовища (Cloud Security). Це максимально повна та комплексна підготовка, яка заснована виключно на використанні актуальних інструментів та практик.

Програма курсу

Спочатку варто згадати, що інформаційна безпека у хмарних сервісах курси Київ вивчають у комплексі. Сьогодні ми поговоримо тільки про одну з тем: про особливості безпеки додатків та управління ідентифікацією для хмарних обчислень. Вона входить до загального курсу підготовки. А отже, і вивчати цей розділ варто лише після освоєння попередніх. Але якщо ви маєте всі необхідні знання для розуміння особливостей роботи системи безпеки в хмарній інфраструктурі, то можете сміливо переходити до вивчення цього питання.

На лекції від нашого інструктора ви дізнаєтесь:

  • чим відрізняється безпека звичайного програмного забезпечення від хмарного;
  • які особливості розробки безпечного ПЗ;
  • як таке програмне забезпечення можна переорієнтувати на роботу в хмарі.

Крім того, під час навчання ви дізнаєтесь забезпечувати повну безпеку хмарних обчислень. І з'ясуете, чому додатки у хмарі потребують посиленого захисту від зловмисників.

Наприкінці заняття ви зможете пройти невеликий тест, який дозволить визначити, наскільки вам вдалося опанувати всю отриману інформацію. Додатково ми пропонуємо практичні завдання, які допомагають отримати необхідний досвід. Всі заняття проходять під керівництвом інструктора, який підтримує вас на кожному етапі навчання та освоєння нового матеріалу.

Додаткова інформація

Ви тільки починаєте розумітися на безпеці хмарних систем? У такому випадку Академія Cisco на платформі SEDICOMM University пропонує вам пройти повне навчання, що складається з шести модулів. Ви зможете отримати повний комплекс необхідних для роботи у будь-якій точці світу знань. Ну, а ми завжди будемо раді бачити вас на заняттях.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.