Cisco, мережна академія

Cisco Cloud Security / Безпека хмарного середовища: Послуги хмарної безпеки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Підготовка за напрямом хмарної безпеки є однією з найбільш затребуваних серед усіх спеціальностей сфери інформаційних технологій, тому що зараз вона розвивається активніше за всіх інших. Наразі фахівцям у цій галузі платять великі зарплати, бо їх не вистачає на ринку праці. І хмарні технології інформаційна безпека курси Київ допоможуть вам встигнути освоїти цю професію на старті її розвитку. До того ж, у нас ви можете навчитися як у Києві, так і дистанційно.

Головна мета

Немає нічого дивного у тому, що інформаційні технології активно розвиваються. Дивно, що розвиваються вони настільки швидко. І поки одні сумніваються, інші ловлять хвилю і цілеспрямовано вивчають курси інформаційної безпеки хмарні технології Київ. Ви також можете не марнувати час і почати вивчати курс Cisco «Безпека хмарного середовища» (Cloud Security) прямо зараз. А ми допоможемо вам у цьому!

Програма курсу

Як і будь-який інший напрямок інформаційних технологій, хмарні сервіси потребують захисту. Деякі фахівці взагалі стверджують, що саме хмари необхідно захищати найретельніше. Безумовно, тут не підходять стандартні інструменти безпеки додатків або систем. І тому компанія Cisco розробила комплекс ефективних рішень для забезпечення безпеки хмарних сервісів. Ті, хто може працювати з такими інструментами, завжди легко знайдуть собі роботу в будь-якій точці світу.

Нові курси хмарні обчислення інформаційна безпека Київ допоможуть вам докладніше розібратися у питанні надання послуг з хмарної безпеки. Ви зможете дізнатися:

  • чим хмарні провайдери відрізняються між собою;
  • які є переваги та недоліки у професії фахівця з безпеки хмарних сервісів;
  • чи можна продавати рішення щодо забезпечення хмарної безпеки як послугу;
  • які категорії забезпечення хмарної безпеки як послуга існують на ринку.

Крім того, наші інструктори розкажуть, які бувають інциденти порушення безпеки у хмарі та як на них реагувати оперативно. Додатково ви навчитеся розумітися на безпеці сервісів для хмарних обчислень. І дізнаєтесь, як захистити від зловмисників такі сервіси як Big Data, мобільні технології, Інтернет Речей і т. д.

Додаткова інформація

Готові дізнатися про безпеку не тільки цікаву та необхідну інформацію, а й стати фахівцем, перед яким відчинені двері до будь-якої компанії? Тоді Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві чекає на вас. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.