Фармацевтичний менеджмент



  • 39 670 грн

Про курс

Опираючись на 17-річний досвід реалізації програм МВА, магістерської програми «Управління закладами охорони здоров’я» Державний торговельно-економічний університет (Інститут вищої кваліфікації) пропонує динамічну, галузеву магістерську програму «Фармацевтичний менеджмент».

Програма орієнтована на підготовку кваліфікованих менеджерів у сфері продажів і маркетингу, розвитку бізнесу та дослідження фармацевтичного ринку. У рамках програми ви зустрінетеся з викладачами ДТЕУ, експертами, провідними TOP-менеджерами фармацевтичної галузі, зможете налагодити якісні ділові зв’язки, розширите свої знання з управління в балансі між теорією і практикою.

Основною метою програми є формування системи спеціальних знань та професійних здатностей, направлених на: - розробку стратегії організацій фармацевтичної промисловості та торгівлі;- управління фармацевтичними компаніями, аптечними мережами, оптимізацію їх комерційно-виробничої діяльності;- вибір цінової та асортиментної політики підприємств на лікарські засоби, удосконалення системи їх закупівлі та збуту.Вступ за результатами вступних випробувань

Тривалість програми – 1 рік 4 місяці

Заочна форма навчанняДетальніше – у розділі «Вступнику» https://knute.edu.ua/blog/read/?pid=43967&uk; або за тел. : [відкрити контакти](044) 529 61 45,[відкрити контакти](044) 529 33 49, [відкрити контакти]+38 067 220 52 30; [відкрити контакти]+38 050 073 54 06

Місце проведення занять: м. Київ, вул. Чигоріна, 57 (Печерськ).

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.