Програмування



  • 300 грн

Про курс

Форма навчання: офлайн

Про напрям: Розробка видимої частини будь-якого сайту називається Front-end, і це найшвидше розвивається область програмування. Жоден сучасний веб-сайт та веб-додаток не обійдуться без Front-end розробника.

Цілі курсу:

  • Втілювати дизайн у верстку
  • Створювати сайти
  • Навчитися писати код, який легко розширювати та підтримувати
  • Навчитися розуміти структуру веб-сторінок

Що вмітиме кожний спеціаліст:

  • Git control version - Наприклад, код пишуть чотири програмісти. Вони працюють у різних місцях, із різних комп'ютерів, у різний час. VCS зберігає всі зміни, внесені всіма програмістами, і будь-якої миті можна повернутися до версії, створеної три дні або місяць тому.
    • Photoshop - На нашому курсі ми детально розберемо по поличках, як працювати в Photoshop, розглянемо кілька технік ретуші фотографій, розглянемо кілька ефектів, ну і, звичайно ж, почнемо розкривати ваш творчий потенціал в самостійних проектах.
    •  Figma - Одним із інструментів для створення web-дизайну у сфері IT є Figma, популярність якого зростає останніми роками. Це так званий сервіс, який дозволяє організувати спільну роботу в режимі реального часу. Даним редактором можна користуватись як онлайн через браузер, так і, встановивши програму на ПК.
    • HTML(HTML5) -  Розуміння мови розмітки - це перший маст хев у вашій скарбничці навичок. Ви повинні розуміти анатомію HTML-розмітки веб-сторінки та освоїти базові теги, їх атрибути та вкладені елементи. Також потрібно знати, як вони повинні правильно виглядати.
    • CSS (CSS3)  - Слід навчитися стилізувати елементи, причому робити це правильно, не залишаючи величезних полотен невикористовуваних стилів. Для початку вам потрібно освоїти: блочна модель і позиціонування вмісту (float), компонування та вирівнювання елементів на сторінці (flexbox), очищення потоку та його методи, вирівнювання та центрування елементів, видимість елементів (display, visibility, overflow), панель інструментів xbox, специфічність селекторів і як вона працює, базові знання CSS grid layout responsive design (верстка під мобільні пристрої), підходи mobile-first/desktop-first на рівні розуміння, кросбраузерність верстки.
    • Bootstrap - css-фреймворк має свою сітку. Практично, якщо ми розглядаємо, для чого взагалі створюється css-фреймворк, то в чому тільки для сітки, яка дозволяє швидко і легко верстати адаптивні шаблони.
  • Owl Carousel & Fancybox плагіни

Процес веб-розробки включає верстку сторінок, але не обмежується цим.

 Фронтендер здатний створювати функціональні програми та наповнювати зверстані сторінки повноцінними даними. Сучасні сайти стають все складнішими і вимагають нових рішень, через що дуже часто просто згорнути сторінку недостатньо. Хоча все ще можна знайти компанії чи приватних замовників, які обмежуються лише версткою. У будь-якому випадку якісна верстка - це база, якою потрібно володіти впевнено і вільно як верстальщику, так і фронтенд фахівця.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Борисполі, ЗВО/ВНЗ в Борисполі, репетиторів в Борисполі, роботу в Борисполі.