Cisco, мережна академія

Cyber ​​Ops Associate/CCNA Cyber ​​Ops. Мережеві протоколи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб навчитися гарантувати безпеку на високому рівні, необхідно розбиратися в основах роботи з різними протоколами. Деякі курси з фахівця з кібербезпеки Київ взагалі вимагають попереднього навчання на мережевого інженера. Однак у рамках навчання за нашою програмою достатньо базових знань. При цьому у нас ви можете навчатись як у Києві, так і дистанційно.

Головна мета

Хороший фахівець з кібербезпеки розуміє, наскільки важливими є знання на стику технологій. Щоб вміти захищати будь-яку систему на високому рівні, необхідно не тільки розумітися на хакерському ПЗ, уразливості і знати всі грані куба кібербезпеки. Важливо розуміти основи роботи з Linux та особливості налаштування мереж. Саме цьому вас навчать наші курси кібербезпеки з нуля Київ.

Програма курсу

Насамперед варто зазначити, що навіть безкоштовні курси з кібербезпеки Київ можуть допомогти отримати необхідні для роботи знання. Але без допомоги досвідченого інструктора дуже складно систематизувати знання та почати застосовувати їх на практиці. Зі свого боку ми організували робочий процес таким чином, щоб вам було комфортно та цікаво вчитися.

При вивченні роботи з мережними протоколами у рамках Cyber ​​Ops Associate / CCNA Cyber ​​Ops ви зможете дізнатися про:

  • процесі мережевого обміну даними;
  • роботу з протоколами зв'язку;
  • інкапсуляцію даних.

Інструктор докладно пояснить вам, як протоколи забезпечують роботу мережевих операцій. Крім того, ви дізнаєтеся, які є види передачі даних через мережу. А також про те, як саме інкапсуляція даних дозволяє передавати дані через мережу.

Важливо розуміти, що будь-які дії з протоколами тією чи іншою мірою спрямовані на забезпечення безпечної роботи мережі. Це стосується не тільки цілісності даних, але також стійкості до відмов, масштабованості і так далі. Тому пам'ятайте, що всі ці знання допоможуть вам у майбутньому стати висококласним фахівцем з кібербезпеки.

Додаткова інформація

Оскільки Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві є офіційним партнером компанії Cisco, у нас ви зможете не лише підвищити свою кваліфікацію та привабливість на ринку праці, але й зможете отримати знижку на складання іспиту у незалежному центрі сертифікації. Ми готові допомогти кожному студенту, який хоче вчитися і підніматися кар'єрними сходами. Адже головне — по можливості допомагати один одному і підвищувати кількість грамотних фахівців, кожен з яких робить свій внесок у розвиток сфери ІТ. Ну а ми, у свою чергу, будемо дуже раді бачити вас на наших заняттях у зручний для вас час.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.