Cisco, мережна академія

Cyber ​​Ops Associate/CCNA Cyber ​​Ops. Принципи мережевої безпеки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ви знаєте, як часто хакери намагаються зламати мережі великих підприємств? Кожні кілька секунд! Більшість цих атак є досить примітивними, їх легко відбивають стандартні засоби захисту. Проте, є відсоток складних потужних атак. І ось вони становлять величезну небезпеку для будь-якого бізнесу. Тому компанії готові платити великі зарплати фахівцям із безпеки. Ну а наші курси Cyber ​​Ops Львів дають всі необхідні знання для роботи в цій професії. Ми проводимо навчання як у Києві, так і в режимі онлайн.

Головна мета

У галузі кібербезпеки спостерігається величезний брак хороших фахівців. Тому що компанії всього світу активно переходять на роботу зі сферою ІТ, а хакери намагаються одразу нападати на нових жертв. Пройшовши CCNA Cyber ​​Ops курси Львова, ви не тільки отримаєте професію, яка годуватиме вас довгі роки, але й допоможете підвищити загальний рівень безпеки усієї сфери ІТ. Погодьтеся, це благородна мета!

Програма курсу

Важливо розуміти, що в сучасному світі практично будь-яка безпека у сфері ІТ так чи інакше пов'язана із мережами. Тому курси Cisco Cyber ​​Ops Львів пропонують вивчити основні засади забезпечення безпеки мережі. Це дуже велика тема по Cyber ​​Ops Associate / CCNA Cyber ​​Ops, яку складно охопити за одне заняття. Тому спочатку ми пропонуємо вам вивчити такі теми:

  • ICMP;
  • утиліти для перевірки зв'язку та трасування;
  • інформаційне зведення перевірки підключення.

Ви дізнаєтесь у всіх подробицях про те, як ICMP використовується для перевірки підключення до мережі. Також ви навчитеся застосовувати такі інструменти Windows, як ping та traceroute для перевірки підключення до мережі.

Ці знання є обов'язковими для вивчення в рамках здобуття професії фахівця з кібербезпеки. Адже під час роботи вам доведеться постійно мати справу з перевіркою надійності мережевих з'єднань та забезпечувати їх захист у межах компанії. Саме тому компанія Cisco, що спеціалізується на мережевому устаткуванні, розробила програму навчання експертів із мережевої безпеки.

Додаткова інформація

Бажаєте поглибити свої знання з кібербезпеки чи освоїти нові напрямки у сфері ІТ? Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові допоможе вам! Адже ми пропонуємо понад двадцять програм навчання найрізноманітнішим професіям в ІТ. Не відкладайте на завтра можливість змінити своє життя на краще, почніть проходити свій шлях до успіху сьогодні! А ми, у свою чергу, підтримаємо вас на кожному етапі. Будемо раді бачити вас серед наших студентів!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.