Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate / CCNA Cyber Ops: Мережеві служби



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

На сьогоднішній день однією з найпопулярніших професій є фахівець із кібербезпеки. Він займається захистом мереж підприємств від зловмисників. Будь-яка компанія мріє отримати фахівця, який має високий рівень знань. Щоб їх здобути, достатньо пройти курси з кібербезпеки найкращі Львів. У нас ви можете відвідувати заняття у Києві або ж пройти дистанційне навчання.

Головна мета

Наразі кібербезпека є дуже перспективним напрямком. Дедалі більше людей у світі долучаються до мережних технологій. І все більше хакерів намагаються завдати підприємствам непоправної шкоди. Але ті, хто закінчив курс кібербезпеки Львів, можуть успішно протистояти зловмисникам та отримувати за це високу заробітну плату.

Програма курсу

У рамках навчання кібербезпеки необхідно добре розумітися на тому, як саме мережеві служби забезпечують роботу мережі. Хакери всіма силами намагаються порушити коректуючу роботу мережевих служб, але курси фахівець із кібербезпеки Львів детально показують, як цьому протистояти.

У процесі вивчення роботи мережевих служб ви ознайомитеся з такими поняттями:

  • DHCP-сервер;
  • DNS;
  • NAT;
  • HTTP.

А також дізнаєтеся, що собою представляють служби передачі та обміну файлами. Ви зрозумієте, за якими принципами працює електронна пошта, та як хакерам вдається проводити фішингові атаки.

Оскільки методи атак зловмисників постійно вдосконалюються, то знання з кібербезпеки необхідно актуалізувати. І навіть якщо ви впевнені в тому, що знаєте про мережеві служби та забезпечення їх безпеки достатньо, вас можуть здивувати нові тенденції та інструменти у цьому напрямку. Ось чому так важливо систематизувати свої знання та навчатися під керівництвом досвідченого інструктора. Ми готові надати вам оновлену програму навчання з кібербезпеки і впевнені, що вона повністю відповідає поточній індустріальній сертифікації.

Додаткова інформація

Не багато хто розуміє, в чому полягає важливість кібербезпеки в сучасному світі. І якщо ви ніколи про це не замислювалися, то Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові пропонує пройти коротке навчання з нуля. Ви зможете дізнатися для себе багато нового, а також отримати уявлення про найпопулярнішу професію ІТ. Можливо, ці знання відкриють вам шлях для нового напряму розвитку. А також допоможуть здобути професію у великій світовій компанії з високим рівнем доходу. Тож будемо раді бачити вас на заняттях.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.