Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate / CCNA Cyber Ops: Мережеві комунікаційні пристрої



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви читаєте ці рядки, то, напевно, нерідко користуєтеся інтернетом. У сучасному світі повсякденно його використовують мільярди людей. Але чи замислювалися ви про те, які мережні пристрої забезпечують ваш доступ в інтернет? І чи знаєте ви, як захистити їх від зловмисників? Наші курси спеціаліст з кібербезпеки Львів допоможуть вам не лише навчитися працювати з комунікаційними пристроями, а й здобути престижну професію. Ми пропонуємо навчання як у Києві, так і в режимі онлайн.

Головна мета

На сьогоднішній день у світі практично немає жодного мережевого пристрою, який мав би надійний захист від хакерів за умовчанням. Тому дуже важливо розуміти, які саме погрози супроводжують кожен ваш вихід у мережу і як можна з ними боротися. Фахівці, які знають, як забезпечити захист на професійному рівні, одержують величезні зарплати. І вивчитися цій професії у короткий термін допомагають курси кібербезпеки з нуля Львів.

Програма курсу

Хтось може сказати, що в мережі купа інформації як про мережні пристрої, так і методи їх захисту. І це справді так. Але безкоштовні курси з кібербезпеки Львів дозволяють здобути лише теоретичні знання. Тоді як під керівництвом досвідченого інструктора можна значно розширити свої можливості не тільки для особистого користування. Адже зарплати фахівців із кібербезпеки починаються від кількох тисяч доларів.

Щоб стати таким фахівцем, необхідно зрозуміти, що таке:

  • мережеві пристрої;
  • безпровідний зв'язок
  • взаємодія мережевих комунікаційних пристроїв.

Крім того, важливо розуміти, чим одні мережеви пристрої відрізняються від інших, які функції вони виконують і в яких ситуаціях необхідні. Адже саме на етапі мережевої взаємодії інформація користувача найбільш вразлива до атак хакерів. Але у світі давно вже є ефективні методи захисту мережевих пристроїв. Головне, навчитися їх правильно та послідовно використовувати.

Ми з радістю допоможемо вивчити особливості роботи з мережевими пристроями в рамках навчання кібербезпеки. Ви зможете також підготуватися до індустріальної сертифікації та здобути престижну професію, затребувану у всьому світі.

Додаткова інформація

Бажаєте дізнатися більше про кібербезпеку? Тоді приходьте на наші безкоштовні майстер-класи. Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові завжди готова допомогти всім бажаючим змінити життя та досягти поставлених цілей. Наша авторська методика викладання допоможе вам швидко стати фахівцем у вибраній галузі. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.