Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate / CCNA Cyber Ops: інфраструктура забезпечення мережевої безпеки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб забезпечувати безпеку мережі, фахівець повинен розбиратися в її інфраструктурі. Зокрема, вміти грамотно використовувати мережеві пристрої, працювати з програмним забезпеченням та вміти налаштовувати мережу відповідним чином. Щоб отримати всі ці знання, достатньо пройти курс кібербезпеки Львів. У нас ви можете зробити це як у Києві, так і дистанційно.

Головна мета

Зараз професія фахівця з кібербезпеки є однією з найбільш затребуваних. Багатьом компаніям потрібні працівники, що можуть допомогти захистити конфіденційні дані від хакерів. Проте хороших фахівців із актуальними знаннями не так уже й багато. Ми хочемо допомогти вам отримати потрібну професію. Записуйтесь на курс кібербезпеки Львів та отримуйте безліч бонусів.

Програма курсу

Забезпечення мережевої безпеки — це цілий комплекс заходів, спрямованих не тільки на захист від хакерів, але і на запобігання безлічі інших загроз. І наш курс кібербезпека Львів надає можливість вивчити інфраструктуру забезпечення мережевої безпеки в комплексі. Зокрема на заняттях ви розглянете схему інфраструктури мережевої безпеки, яка складається з наступних блоків:

  • топологія мережі;
  • пристрої для забезпечення безпеки;
  • мережеві служби;
  • програми для забезпечення безпеки.

Грамотна топологія мережевої інфраструктури у поєднанні з використанням мережевих служб дозволяє створити надійний бар'єр між зловмисниками та конфіденційними даними. Зокрема, заблокувати хакерам можливість перехоплювати пакети з даними, проникати у мережу підприємства та багато іншого. У свою чергу, пристрої та програми для забезпечення мережевої безпеки допомагають виявити шкідливе програмне забезпечення та оперативно заблокувати його роботу до того, як воно завдасть шкоди системі або даним.

Грамотна мережева інфраструктура зводить можливість злому мережі або перехоплення даних майже до нуля. Існують програми, які дозволяють уникнути навіть впливу людського фактора та звести до мінімуму шкоду від використання зловмисниками соціальної інженерії. На жаль, не всі керівники компаній знають про це. Однак ті, хто зіткнувся з хакерською загрозою, розуміють всю необхідність побудови надійної інфраструктури забезпечення безпеки мережі. А тому відчайдушно потребують грамотних фахівців, які можуть допомогти фірмі зберегти дані та гроші в безпеці.

Додаткова інформація

На даний момент Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові набирає студентів для навчання професії фахівець із кібербезпеки. На наших заняттях ви зможете отримати повний набір знань та навичок, які потрібні для працевлаштування у великі компанії. Не пропустіть можливість заробляти від кількох тисяч доларів на місяць лише через півроку. Початкових вимог до студентів ми не маємо. Головне — це бажання вчитися та розвиватися у вибраному напрямку. А ми, у свою чергу, завжди будемо раді бачити вас на наших заняттях.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.