Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate/CCNA Cyber Ops, атаки на основні сервіси



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Оновлена програма курсу Cisco Cyber Ops Associate пропонує вам дізнатися про останні тенденції та методи атак, а також навчитися способам захисту інформаційних систем та даних. Ці курси з фахівця з кібербезпеки Кривий Ріг допоможуть отримати цінні знання, які відкриють широкі можливості у світі інформаційних технологій та дадуть змогу отримати кваліфіковану роботу в IT-сфері. Пройти навчання у нас можна як у Києві, так і у дистанційному режимі.

Головна мета

Наші курси кібербезпеки з нуля Кривий Ріг пропонують не лише здобуття знань для практичного використання в роботі, а й підготовку студентів до сертифікаційного іспиту Cyber Ops Associate, який підтверджує їхню кваліфікацію в галузі кібербезпеки. Отримання сертифіката є відправною точкою у побудові кар'єри та розширенні своїх професійних можливостей у ІТ.

Програма курсу

Хакери знають безліч способів нашкодити роботі компанії. Особливо це слушно для атак на основні мережеві сервіси. Усім відомі DoS- та DDoS-атаки займають лише малу частину арсеналу зловмисників. Тому спеціалістам із мережевої безпеки необхідно ретельно вивчити всі слабкі місця різних служб, які можуть бути атаковані. Насамперед це стосується мережевих додатків та послуг. Якщо вчасно не забезпечити їх захистом, атака на ці послуги стане причиною збою в роботі всієї мережевої інфраструктури. Отже, компанія може зазнати величезних збитків.

Наші безкоштовні курси кібербезпеки Кривий Ріг розкажуть вам про те, як можна захистити:

  • служби IP;
  • корпоративні мережі;
  • прикладне та системне ПЗ.

Давайте розглянемо приклад. Якийсь мережевий додаток відповідає за аналіз працездатності ПЗ. Скажімо, він аналізує діяльність програм, що відповідають за розподіл навантаження на електромережу в невеликому місті. Якщо в додатку є вразливість, хакер може скористатися їй для злому. Наприклад, зловмисник у дистанційному режимі задає явно неправильні значення для результатів перевірки. У результаті електрика подається нерівномірно, відбуваються аварії, займання. Таким чином стає очевидним, що робота фахівця з кібербезпеки має велике значення.

Додаткова інформація

Бажаєте стати справжнім супергероєм? Тоді професія у сфері кібербезпеки саме для вас! Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Кривому Розі пропонує вивчити всі особливості захисту мереж від хакерів. Ми допомагаємо як отримати знання з нуля, так і підвищити кваліфікацію працюючим.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.