Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate/CCNA Cyber Ops, атаки на основні протоколи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

У наш час кібербезпека є однією з найважливіших та актуальних тем в IT-індустрії. Щодня безліч компаній стають жертвами кібератак та кіберзлочинів. Cyber Ops Associate — це курс, який дозволяє студентам отримати необхідні знання та навички, щоб стати професійними фахівцями в галузі кібербезпеки. У нас ви можете пройти курси кібербезпеки найкращі Кривий Ріг дистанційно або відвідати заняття у Києві.

Головна мета

Мета курсу Cisco Cyber Ops Associate полягає в тому, щоб підготувати студентів до професійної роботи в галузі кібербезпеки. Курс кібербезпеки Кривий Ріг дозволяє отримати необхідні знання та навички, що дозволяють розбиратися в основних принципах кібербезпеки, методах аналізу кібератак та застосовуваних заходів захисту.

Програма курсу

Існує ряд протоколів, захист яких є пріоритетним для кожного фахівця з кібербезпеки. І тому дуже важливо навчитися розбиратися в особливостях цих протоколів, їх вразливостях та недоліках. На жаль, хакерам також відомі усі слабкі місця. Отже фахівець, якому потрібно захистити протоколи, повинен знати навіть трохи більше.

Насамперед курси спеціаліст з кібербезпеки Кривий Ріг розкажуть про найпоширеніші атаки, які використовують вразливості наступних протоколів:

  • IP PDU;
  • IP;
  • TCP та UDP.

У процесі вивчення матеріалу ви дізнаєтеся, що з себе становлять вразливості TCP / IP. Також інструктор розповість про структуру протоколів IPv4 та IPv6. Ви навчитеся виявляти слабкі місця IP. А далі познайомитеся з найбільш ефективними та небезпечними різновидами мережевих атак.

Знання, які ви отримаєте під час навчання, повністю відповідають актуальній сертифікації. Крім того, вони допоможуть вам знайти роботу у великій компанії за напрямом кібербезпеки. І, що важливо, розраховувати на отримання досить високої заробітної плати.

Додаткова інформація

Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Кривому Розі пропонує комплексну програму підготовки до індустріальної сертифікації з кібербезпеки. Ви зможете почати з азів, а потім, поглиблюючи знання, поступово дістатися найскладніших тем. Такий підхід забезпечить всебічне вивчення кожної теми. А значить ви зможете легко скласти іспит і отримати міжнародний сертифікат, який підтвердить вашу кваліфікацію. Ми завжди раді допомогти кожному нашому студенту досягти максимуму у сфері інформаційних технологій.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.