Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate/CCNA Cyber Ops. Інтелектуальні засоби боротьби з погрозами



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Сучасна кібербезпека суттєво відрізняється від тієї, яку практикували ще кілька років тому. Тепер у фахівців набагато більше інструментів та можливостей для виключення самого факту нападу на мережеву інфраструктуру. Однак для забезпечення безпеки на високому рівні необхідно вміти користуватись усіма цими сучасними інструментами. І наші курси CCNA Cyber Ops Херсон допоможуть вам отримати всі необхідні навички як у Києві, так і в дистанційному режимі.

Головна мета

Сфера кібербезпеки в інформаційних технологіях розвивається щороку. І кожній компанії потрібні фахівці, які можуть забезпечити надійний захист від хакерів. Зі свого боку ми пропонуємо актуальні курси Cyber Ops Cisco Херсон. Наше навчання дозволить пройти міжнародну сертифікацію та отримати високооплачувану роботу.

Програма курсу

Коли йдеться про інтелектуальні засоби боротьби з погрозами, то насамперед ми говоримо про різні спеціалізовані джерела інформації. Вони дозволяють виявити як поточні загрози, так і подбати про превентивні заходи захисту. До джерел інформації можна віднести програми:

  • зі збору статистичних даних;
  • з аналізу загроз;
  • з виявлення бекдорів та вразливостей.

Виходячи з отриманих даних, фахівець може зрозуміти, які слабкі сторони є в системі захисту. І, відповідно, усунути їх. Подібна тактика не залишає хакерам практично жодного шансу, оскільки має на увазі багаторівневий захист мережевої інфраструктури. При застосуванні аналітичних даних та збиранні статистики зловмисники можуть зламати систему лише за допомогою соціальної інженерії. Яка, у свою чергу, не буде ефективною, якщо співробітники компанії пройшли курси Cisco Cyber Ops Associate Херсон або хоча б знають про елементарні правила кібербезпеки.

Важливо враховувати і той факт, що хакери також постійно вдосконалюють свої інструменти і винаходять нові способи злому системи. Отже, необхідно з особливою ретельністю користуватися інтелектуальними засобами боротьби з погрозами та постійно освоювати нові інструменти.

Додаткова інформація

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Херсоні буде рада допомогти вам вивчити актуальні інструменти зі збирання статистики та аналіза загроз. А також підготуватися до міжнародної сертифікації з кібербезпеки лише за кілька місяців. Приходьте до нас на заняття та на особистому досвіді переконайтеся, як просто вивчати безпеку у сфері ІТ.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.