Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate/CCNA Cyber Ops. Криптографія



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Здавна шифрування даних вважається найкращим способом захисту конфіденційних даних. Історія криптографії налічує понад чотири тисячі років і бере свій початок у Стародавній Греції. У сучасному світі криптографія давно вже перейшла з розділу навичок обмеженого кола осіб у повсякденне використання. Багато хто навіть не замислюється над тим, як багато їхніх особистих даних щодня шифрується для захисту від зловмисників. Наш курс CCNA Cyber Ops Херсон дозволить вам всебічно вивчити криптографію та використовувати її для роботи.

Головна мета

На сьогоднішній день питання захисту конфіденційної інформації постає як ніколи гостро. Десятки тисяч хакерів по всьому світу щохвилини намагаються зламати ваші облікові записи, операційні системи, внутрішні мережі компаній. Їхня мета — отримання інформації. Хтось продає дані, хтось вдається до шантажу. Наші курси CyberOps Херсон розкажуть про те, як використовувати криптографію для захисту конфіденційної інформації.

Програма курсу

Почати варто з того, що будь-яка інформація, яка передається по мережі, повинна відповідати трьом основним критеріям:

  • цілісність;
  • справжність;
  • конфіденційність.

Цілісність означає, що отримане повідомлення має бути таким самим, яким було відправлене. Без змін та втрати даних. Справжність означає, що адресат достеменно знає, ким був відправник. Конфіденційність означає, що лише відправник та адресат знають зміст повідомлення. Сучасні хакери знають безліч хитрощів, що дозволяють перехоплювати листи, повідомлення, пакети з даними для шпигунства. Коригувати їх, а потім надсилати адресату у зміненому вигляді. Або ж підробляти особистість відправника. Використання криптографії дозволяє уникнути подібних загроз та ефективно захищає дані.

Найбільш надійним засобом захисту є криптографія з відкритим ключем. Наші курси CyberOps CCNA Херсон дозволять вам в деталях дізнатися про її застосування. Також інструктор розповість про повноваження та систему довіри PKI. Більш того, вам стане зрозуміло, як інфраструктура відкритих ключів підтримує безпеку мережі. Ви зможете навчитися шифрувати дані і на власному досвіді переконатися, який величезний вплив має криптографія на сучасний світ.

Додаткова інформація

Хочете дізнатися більше про криптографію та її застосування? Тоді скоріше записуйтесь на навчання. І Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Херсоні дозволить вам отримати найактуальніші знання про криптографічний захист інформації. Ці навички будуть корисні не лише безпосередньо для вирішення робочих питань, а й для підготовки до міжнародної сертифікації з кібербезпеки.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.