Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate/CCNA Cyber Ops. Робота з даними, зібраними системами забезпечення безпеки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви хочете запобігати інцидентам безпеки, необхідно навчитися правильно працювати з даними, зібраними системами забезпечення безпеки. Зокрема, із NSM. Бажаєте дізнатися, як готувати дані для використання у системі безпеки? А також про інструменти моніторингу мережі, які покращують керування робочим процесом? Приходьте на навчання CCNA Cyber Ops Миколаїв. Ми чекаємо на вас у Києві, або готові навчати в режимі онлайн.

Головна мета

Звичайні користувачі дізнаються про хакерську загрозу вже після нападу. Вони бачать результат дій шифрувальника, майнера, погіршення продуктивності системи тощо. Але професійні фахівці з кібербезпеки завжди діють на випередження. Тому що важливо не так захиститися від хакера, як попередити будь-яку можливість його атаки. Саме цьому вас навчать курси CyberOps Миколаїв.

Програма курсу

Отже, NSM (Network Security Monitoring) — це процес спостереження за мережним трафіком, що дозволяє виявляти та реагувати на потенційні загрози безпеці в реальному часі. Ці системи використовуються для аналізу трафіку та виявлення аномалій, які можуть вказувати на атаки чи інші проблеми в мережі.

Однак дані, які використовуються в системах контролю мережевої безпеки (NSM), повинні бути попередньо підготовлені, щоб забезпечити ефективне та точне виявлення загроз безпеці. Серед основних кроків щодо підготовки даних варто виділити:

  • збирання;
  • фільтрація;
  • нормалізація;
  • індексування;
  • зберігання;
  • моніторинг та аналіз

Також до кроків підготовки даних відноситься виявлення аномалій у мережевому трафіку. Зазвичай при цьому використовуються алгоритми машинного навчання.

Не менш важливо знати і про інструменти моніторингу мережі, які покращують керування робочим процесом. Зазвичай вони дозволяють адміністраторам отримувати інформацію про стан мережі та її компоненти в режимі реального часу. Їх використання може допомогти адміністраторам швидко виявляти та вирішувати проблеми в мережі, такі як витік пропускної спроможності, відмови в роботі мережевого обладнання або атаки на безпеку мережі.

Наші курси CyberOps CCNA Миколаїв навчать вас використовувати найбільш ефективні інструменти моніторингу. А також дозволять підготуватись до індустріальної сертифікації.

Додаткова інформація

Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Миколаєві завжди рада допомогти всім, хто хоче підвищити свої знання у сфері інформаційних технологій. Приходьте до нас на навчання та переконайтесь самі в ефективності авторської методики викладання. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.