Основи фотографії, онлайн та в студіях



Про курс

photoschool.ua - докладно про 20 Фотокурсів Школи фотографії

Якщо у Вас з'явилася дорога камера, але Ваші фотографії не перетворилися на шедеври - не сумуйте. Дива не сталося, тому що якість знімків залежить не лише від вашої камери.

Необхідно почати знімати в ручному режимі, для кожного кадру індивідуально підбирати установки діафрагми і витримки, точку зйомки, розуміти основи композиції. Ці навички Ви легко освоїте, пройшовши уроки Фотокурсу «Основи фотографії», який включає в себе введення в фотографію, знайомство з фотокамерою і фотографічними термінами, засвоєння азів роботи з фототехнікою та студійним обладнанням. Кожне заняття складається з теоретичної та практичної частини, причому практиці приділяється особлива увага. Фотокурс передбачає кілька суто практичних занять, які проводяться як в студіях школи, так і на пленері.

Після закінчення курсу "Основи фотографії"

Ви навчитеся користуватися своєю фотокамерою в різних ситуаціях зйомки (на вулиці і в приміщенні), коректно визначати експозицію, правильно вибудовувати композицію кадру і самостійно проводити фотозйомку, використовуючи прості схеми світла.

Як учень цього фотокурсу, Ви отримаєте у подарунок посилання на web-брошуру "Методичні рекомендації курсу"

. Це унікальне видання з 60 сторінок, створене нашими викладачами, з ретельно відібраної інформації. Методичка допомагає підготуватися до легкого засвоєння нового уроку, дозволяє закріпити пройдений матеріал вдома.

Для більш глибокого вивчення фотографічного мистецтва далі рекомендується проходження 2 курсу «Досвідчений фотограф нашої школи.

Час проведення: ранок, день, вечір + вихідні.

ТОП 5 популярних фотокурсів після закінчення "Основ фотографії":

  • 2 курс «Досвідчений фотограф»
  • Обробка фото в Лайтрумі • Онлайн фотокурс
  • Колористика I • онлайн
  • Photoshop для фотографа в студіях та Фотошоп онлайн
  • Композиція у фотографії
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.