Перший  учбовий  центр

Бухгалтерський облік приватного підприємця



  • 3 500 грн на місяць

Про курс

Загальна характеристика. Пропонований курс навчання бухгалтерів дозволяє слухачам отримати знання та навички, необхідні для роботи бухгалтером у приватного підприємця будь-якої групи. Заняття побудовані за принципом об'єднання лекцій із практичними заняттями. У програму курсу навчання бухгалтерів включені принципи організації бухгалтерського обліку, такі як нормативне регулювання, основні засади організації обліку, документування, порядок інвентаризації та багато інших. Висвітлено питання взаємовідносин із контролюючими (податкова інспекція) органами. Розглянуто організацію обліку: грошових коштів, грошових документів, фінансових вкладень; розрахунків з підприємствами, організаціями та особами. По всіх розділах роз'яснено методику ведення обліку, наведено конкретні приклади.

Отримувані навички. Отримані знання дають можливість випускнику самостійно здійснювати прийом та контроль первинної документації, вести облік основних засобів, товарно-матеріальних цінностей, витрат на виробництво, фінансових результатів та їх розподілу, розрахунок заробітної плати. Заповнювати бухгалтерський баланс.

Об'єм курсу:

  • Основи та особливості бухгалтерського обліку для ведення фінансової та господарської діяльності приватного підприємця.
  • Види та система оподаткування - загальна система оподаткування, єдиний податок з ПДВ та без ПДВ. Облік доходів та витрат діяльності підприємця; облік основних засобів та запасів нарахування заробітної плати та податків на фонд заробітної плати; ведення бухгалтерської документації; фінансова та податкова звітність.

термін навчання 2 місяці

Після закінчення навчання видається свідоцтво.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Людмила.,08.06.2021, 18:43
Я предприниматель. Наконец -то никого не прошу вести документацию и сдавать отчеты. Спасибо за отличную подготовку. Строго слежу за законодательством ,как нас и учили на курсах.

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Кременчуці, ЗВО/ВНЗ в Кременчуці, коледжі в Кременчуці, репетиторів в Кременчуці, роботу в Кременчуці.