Курси

Бухгалтерська практика, навчальний центр




Про компанію

Навчальний центр «Бухгалтерська практика» пропонує дистанційні курси:

  • Курс "Бухгалтерія для початківців + головний бухгалтер + BAS 1С Бухгалтерія 8,3 + М.Е.Dос"
  • Курс " BAS 1С Бухгалтерія 8.3 + М.Е.Dос" 
  • Курс "Первинні документи + BAS 1С Бухгалтерія 8.3" 
  • Курс "Первинні документи + облік ПДВ +BAS 1С Бухгалтерія 8.3" 
  • Курс "Зарплата + BAS 1С Бухгалтерія 8.3 + М.Е.Dос" 
  • Експрес-курс для підприємців
  • Індивідуальне навчання
  • Консультації для бухгалтерів, директорів та підприємців

Детальна інформація на нашому сайті: http://www.buhpraktika.com.ua/

Приєднуйтесь до нас!

Категорії курсів


Курси

1
  • 3 850 грн
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Економіка, бухгалтерія та облік
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Я працюю бухгалтером, але в державній установі. Захотіла змінити роботу і влаштуватись у приватну компанію. Вибирала курси за трьома критеріями: 1. Стаж діяльності учбового центру 2. Сайт і його оформлення, адже це лице центру. 3. Пробний безкоштовний урок Передивилась в інтернеті наявні курси і із всіх запропонованих вибрала тільки 4. Попередньо з"їздила на оглядини майбутнього місця навчання і 2 центра відпали. Пройшла безкоштовні уроки і залишилась тут, про що не шкодую ні краплі. Моє навчання добігає кінця, я задоволена всім. Тамара Андріївна- Ви професіонал своєї справи, у вас дуже приємно навчатись. І ще, даний центр дійсно працевлаштовує, при мені 4 пропозиції.

,

Искала о вашем центре отзывы, но их почти не было. Порадовал тот факт, что негативных отзывов нет и это показатель! Читала отзывы не только на этом сайте, но и на форумах. Решила записаться и пойти хоть на первое бесплатное занятие. Понравилось сразу, правда! Ни сколько не пожалела, что учусь здесь! Все устраивает меня вполне! И график занятий, и преподаватели Тамара Андреевна (бух и налог учет) и Наталья Андреевна(программа 1С), и добираться мне удобно и мн.др. Вчера на перемене с девчонками затронули тему о том, кто как искал себе курсы и почему выбрали именно эти. Все очень довольны своим выбором, но никто из них не подумал оставить отзыв, нашли, довольны, учимся и все, а отзыв оставить, чтобы другие не боялись и уверенно шли учиться никто не подумал. А я вот решила написать, что бы другие девчонки тоже последовали моему примеру, пришли, увидели и остались. Мне очень понравилось и теперь моя кума будет учиться здесь с октября месяца, уверенна, что она будет в надежных руках!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.