Курси

Перший центр іноземних мов




Про компанію

Коротка інформація про Центр:

  • Вивчення англійської мови за Оксфордською методикою в групах та індивідуально.

У нас навчаються всі: і діти від 5 років, і підлітки, і дорослі. Спеціальна новітня література та сертифіковані викладачі-професіонали гарантують швидке і ефективне навчання. Наш девіз - індивідуальний підхід до кожного учня. Здібності до мов є у всіх, але не всі вміють ними користуватися. Ми допоможемо Вам відкрити Ваші приховані таланти.

  • Проведення пробних Кембріджських іспитів на базі центру під патронатом Британської Ради в Україні.

Ми проводимо підготовку до здачі міжнародних іспитів і пре-тести до цих іспитів, щоб дати можливість охочим перевірити свої знання за меншу суму перед справжнім іспитом. Гарна підготовка - запорука успішної здачі будь-якого іспиту.

  • Навчання за кордоном

Перший Центр іноземних мов сприяє отриманню американського Диплома про повну загальну середню освіту (USA High School Diploma) в режимі онлайн. Ви зможете навчатися і здавати всі іспити і тести дистанційно англійською мовою.

Наш центр також співпрацює з чеськими освітними центрами, що надають можливість отримання вищої освіти у Чехії. Для зарахування у державний ВНЗ і отримання безкоштовної освіти у вищому навчальному закладі Чехії потрібно знання чеської мови на рівні впевненого користувача (B2).

Ми прономуємо:

  • Курси на рік або на півроку для різних напрямків у Празі, Чеські Будейовіце та інших містах для бажаючих вступити у державний університет Чехії. Протягом цих курсів вивчається не тільки чеська мова, але й додаткові предмети: англійська (німецька) мова, історія, географія Чехії.
  • Літній табір англійської/чеської мови: перебування в ньому не тільки дозволить Вам удосконалити знання англійської/чеської мови, але й ознайомить з історією та традиціями Чеської республіки. Тривалість цих курсів - 14 днів. Вік учасників – 12-18 років.

Учбово-туристичні поїздки в Англію (Оксфорд та Кембридж)

Розповсюдження учбової та художньої літератури всіх рівнів на всіх європейських мовах.

Категорії курсів


Курси

1
  • 1 800 грн
  • Мовні - Англійська мова
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.