Курси

Insha osvita




Про компанію

Insha Osvita — це унікальний освітній хаб, в якому ми поєднали наш багаторічний досвід співпраці з провідними учбовими закладами за кордоном та нетрадиційні підходи до вивчення іноземних мов. Ми зробили процес навчання ефективнішим, а тривалість заняття — коротшою. Ми повністю відмовились від домашніх завдань та використовуємо методики, що дозволяють засвоїти більшість з нового матеріалу протягом заняття. Наша команда — молода, творча, енергійна, компетентна, активна — переконає Вас, що вивчення мов — не нуденне заняття, а цікава та корисна справа. Якщо ваша мета — поглибити чи випередити шкільну програму, отримати роботу мрії в міжнародній корпорації, вступити до Кембриджу, навчатися в США, розуміти своїх бізнес-партнерів без перекладача, вільно спілкуватися під час туристичних візитів, здати міжнародні іспити Cambridge Test чи IELTS — ми допоможемо досягти її в строк і з максимальним результатом. 

На базі нашого центру також проводяться безкоштовні розмовні клуби з польської та англійської мов, приходь та поринай у зовсім іншу атмосферу!

Наша мета — ваша бездоганна англійська, польська, німецька, китайська, за яку точно не буде соромно.

Шукаєшь гідних репетиторів з англійської, польської та інших іноземних мов у Кременчуці? Тоді тобі точно до нас!

Insha Osvita — це найсильніші викладачі, найкрутіші мови, найкомфортніші класи, найновіші методики, а також найкращі результати!


Курси

1
  • 5 000 грн
  • Розвиток дітей - Дошкільна освіта, Підготовка до школи, Початкова школа
  • Дошкільники, молодша школа

Відгуки

22
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

На минулому тижні з дитиною відвідали дитячу кімнату в цьому освітньому центрі. Дитина з задоволенням гралася, і головне - це знахідка для батьків, адже можна залишити дитину під наглядом та піти по своїм справам. Ставлю чотири зірочки, бо хотілося б трохи більше іграшок. Матусі, якщо не має з ким залишити дитину на пару годин, рекомендую.

,

Інша освіта для нас - це острівець турботливої освіти, без перебільшень - друга сім'я. Головна магія в тому, що моя донька кожен ранок біжить до школи і сумує, що наступають вихідні. А ще я жодного разу не робила домашні завдання з дитиною, бо є група подовженого дня. Безмежно вдячна вчителям, які філігранно поєднують дисципліну і веселощі кожен день, кожен урок! Однозначно рекомендую

,

Ходжу до цього центру вчити англійську та польську мови. Все подобається, особливо викладачі. Рекомендую 👍

,

Ходили до цього центру вчити польську мову, далі там же отримали безкоштовну консультацію з приводу вступу до ВНЗ Польщі на навчання. В подальшому допомогли з вступом. Загалом рекомендую, дитині подобалось навчання, кваліфікований та привітний персонал, зручне місцерозташування

,

Про цей освітній центр дізналася від знайомих, порадили. Зараз дитина ходить на англійську з задоволенням. А нещодавно у них відкрилась дитяча кімната, де чекаючи на старшу проводимо цікаво час з молодшою. Гарне місце, корисне дозвілля. Рекомендую.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Кременчуці, ЗВО/ВНЗ в Кременчуці, коледжі в Кременчуці, репетиторів в Кременчуці, роботу в Кременчуці.