Курси

GoIT




Про компанію

Майбутнє – за сферою IT та сильними спеціалістами міжнародного рівня. А ми допомагаємо стати ними.

Нам не важливо, яке у вас минуле – ТОП-менеджер, студент чи банкір – ми допомагаємо людям як із досвідом, так і без нього.

Ми не просто навчаємо. Ми оцінимо ваші індивідуальні особливості, таланти та допоможемо вибрати відповідний IT-напрямок. Ви навчитеся у найсильніших практиків та отримаєте підтримку у вашому кар'єрному шляху. Ми буквально "за руку" проведемо вас від етапу "чув про високі зарплати в IT" до працевлаштування у найкращих компаніях країни та світу - ми з ними співпрацюємо. Наша ключова перевага – швидкий та простий шлях у IT.

Проект GoIT – це більше, ніж просто стрімкий шлях з нуля до IT-кар'єри та високих доходів. Це не тільки про роботу, це про виклик, який кардинально змінить ваше життя. Ви готові змінити себе та світ навколо? Чи продовжите займатися пригнічувальною роботою, яку ніхто не цінує?

Категорії курсів


Курси

1
  • 62 000 грн за курс
  • Інформаційні технології, IT - Комп'ютерна грамотність, Програмування, розробка
  • Студенти, дорослі

Відгуки

3397
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Дякую команді GoIT!!! Пройшла безкоштовний марафон QA! Все було дуже добре! Лектор зрозуміло пояснював, ментор швидко перевіряв завдання, в чаті стрімко відповідали на поставлені питання. Загалом все дуже якісно та зручно організовано! Молодці!

,

Дякую! Дуже цікаво,та пізнавально. Ніколи не мала справ з написанням коду,а тут навіть не складно, дякую ментору Євгену. Все зрозуміло пояснюється! Рекомендую!

,

Пройшла марафон 3 дні, на тестувальника. Було цікаво. Інформація подавалась доступно.

,

Пройшов марафон на Python. Не думав, що ця мова програмування настільки проста, або це ментор Володимир так якісно поснював :-). Коротко: Python - сила, GoIT - молодці за якісний марафон, решта - залежить від кожного з нас. Всім мирного неба і добра!

,

Під час марафону розробника PYTHON, я відчула переваги цієї професії. Це було цікаво та пізнавально. Це не перший марафон, який я проходжу в цій школі це завжди затягує, та дає можливість зрозуміти, що саме вам цікаво.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.