Курси

Зелений квадрат, фотошкола




Про компанію

Фотошкола «Зелений квадрат» - це курси фотографії, воркшопи, майстер-класи, творчі зустрічі для фотографів.

Методичний підхід до системи навчання. Викладачі - професійні фотографи, професіонали в викладанні і просто щиро люблять людей (і фотографії). Школа знаходиться в центрі Києва. Для студентів фотошколи, які не змогли прийти на заняття особисто, уроки транслюються онлайн, кожен доступний у відеозаписі.

Почати заняття необхідно з Фотокурсу «Старт», який розроблений для тих, хто починає свій шлях у фотографії: в групі до 10 осіб. Фотокурсу "Старт" цілком достатньо для того, щоб цікаво знімати для дому та сім'ї.

Ви будете розуміти з якими технічними параметрами потрібно робити ту чи іншу фотографію. Але, якщо ви захочете йти далі - створювати настрій, атмосферу і історію в кадрі, працювати зі світлотіньовим малюноком, ретушувати фотографії - викладачам є що запропонувати. Продовжити шлях професіоналізму можна на курсах "Світло - наше все!", "Портретна ретуш» і на численних майстер-класах та воркшопах.

Перше заняття безкоштовно!

Категорії курсів


Курси

1
  • 3 500 грн за курс
  • Мистецтво, творчість - Фотографія, відеозйомка
  • Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Обучался ретуши, хоть и пришел на курс не новичком, но узнал и научился тому, что при самостоятельном обучении даже и не предполагал бы. Рекомендую!!!

,

Учеба никогда не была для меня удовольствием до того как я пошла на курсы фотографии в фотошколу "Зелёный квадрат". Всем обязательно рекомендую! Все преподаватели очень очень очень!

,

Очень классный уровень преподавания! Увлекательная подача информации с большим количеством практики и домашнего задания.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.