Курси

Zoostyle, школа грумінгу




Про компанію

Курси грумінгу.

Чому варто навчатися грумінгу?

Грумінг - порівняно молода професія, що отримала розвиток у нашій країні близько 10 років тому, коли почали з'являтися перші грумінг салони, до цього майстри в Україні працювали здебільшого приватно, готуючи собак до виставок. Відомих майстрів-професіоналів поліпородників у галузі грумінгу в Україні можна буквально на пальцях порахувати, це дає підставу вважати, що конкуренція в цій професії невелика.

Хороші майстри - завжди затребувані в салонах і ніколи не залишаться без роботи. Також професія грумера хороша як додаткова до основної, наприклад, коли ви втомилися від основної рутинної роботи і любите спілкування з нашими чотириногими друзями. Завжди можна виділити день на тиждень для грумінгу, адже це ще й чудове заняття для зняття стресу, для багатьох майстрів грумінг - це улюблене хобі.

Ще один аргумент на користь цієї професії - наявність власного собаки. Усі собаки потребують грумінгу, навіть короткошерсті. Навчившись доглядати за своїм улюбленцем, ви заощадите досить вагому суму грошей, яку доводиться щомісяця витрачати на догляд за своїм улюбленцем. Грумінг власного собаки добре дисциплінує як самого собаку, так і його власника. Також ви можете постригти свого улюбленця саме так, як ви хочете самі, бо іноді буває дуже складно пояснити майстру, що саме ви хочете.

Чому варто навчатися саме в нашій школі?

Ми маємо великий викладацький досвід. З кожним роком ми намагаємося вдосконалювати програму, намагаємося зробити її більш доступною для сприйняття людей з різним рівнем підготовки.Ми даємо гарантію, що, пройшовши навіть експрес-курс, ви отримаєте основну базу знань і навичок, що дасть вам змогу щонайменше - якісно стригти свого улюбленця, щонайбільше - влаштуватися на роботу в зоосалон або ж відкрити свій власний.Наші учні успішно практикують не тільки в нашій країні, а й у Ізраїлі, Англії, США, Туреччині, Лівані, Чехії.

Зручність географічного розташування. Ми маємо філії на Лівому та Правому березі, (метро Звіринецька).  

Ми набираємо групи до 4 осіб, тому у викладача завжди є час на кожного учня.

Наш головний викладач Ганна Пугіна - грумер міжнародного класу, має величезний досвід виставкової підготовки собак, також єдиний грумер в Україні, який навчався в Таїланді мистецтву креативного грумінгу, і представляє нашу країну на міжнародних конкурсах закордоном. Також Анна Пугіна - єдиний представник і атестований майстер в Україні IGA (International Groomers Association), зареєстрованої в Сінгапурі.

Як проходять наші заняття? Заняття проходять виходячи з принципу: 25% теорії і 75% практики, оскільки теорія без практики і практика без теорії - не мають сенсу. Практична частина для нас є основною прерогативою, оскільки ми прагнемо дати вам більше інструментів для досягнення мети: навчитися грумінгу в короткі терміни, тому кожне заняття - практичне. Викладач розповідає вам теоретичний матеріал, дає інструктаж до подальших дій, і ви приступаєте до відпрацювання.

Викладач стежить за правильністю виконання завдання, робить коригування, і ви можете не переживати, що зробите якісь помилки.Будь-яку помилку завжди можна виправити, тому ми постараємося навчити вас виправляти свої помилки, а також уникати їх появи.Породи собак і стрижки на курсі підібрані відповідно до популярності в салонах і з вашими вподобаннями. Якщо ви все-таки вибрали нашу школу, то наш персонал з радістю прийме вас і постарається зробити все, щоб ви освоїли цю цікаву захоплюючу професію!Чай, кава, печиво і гарний настрій - гарантуємо!)

Категорії курсів


Курси

1
  • 14 000 грн за курс
  • Індустрія краси - Краса, здоров'я
  • Середня школа, студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.