Курси

IT Talented Kids




Про компанію

IT Talented Kids - це глибока технічна школа програмування для дітей та підлітків. Заснована з місією створити нашу українську Кремнієву долину. Наш колектив - це топові розробники програмного забезпечення, дизайну, 3D моделювання, кандидати технічних наук, які мають багаторічний викладацький досвід та зрозумілою мовою дітям пояснюють інформаційні технології.  Ми навчаємо дітей топовій п'ятірці мов програмування, 3D моделюванню, графічному дизайну та веб-розробці.

Головне, що маєте знати  -  у кожній сучасній дитині живе геній. Щоб розкрити її суперсилу потрібно докласти енергії та досвіду роботи з цифровими дітьми.

Наші викладачі знають як:

  • хакнути лінь, 
  • подолати невпевненість, 
  • зарядити мотивацією та
  • допомогти учням досягти висот в сфері ІТ

Заняття проходять онлайн з викладачем.

Наші випускники навчаються в Оксфорді та Гарварді. 

Тримають перше місце в Європі з розробки ігор та програмуванню.


Наші студенти отримують в подарунок суботній Speaking Club з англомовним ментором, щоб мати ще кращі успіхи в IT!

Запишіть дитину на ІТ курс в нашу школу і Ви будете певні в успішному майбутньому Вашої дитини!


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Хорошы курси для всіх моїх друзів складні, а для мене супер! Рекомендую! Хто хоче навчитися програмувати швидко і перемагати на міднародних конкурсах

,

Всі говорять, що іт для дітей складне. Я завершив з 9 місяців курс створення сайтів, та почав вчити джава скрипт. Вже продав сайт рідному дяді для сто з он-лайн бронюванням та магазину продуктів на 276 товарів з доставкою з моделей передплати. Заробив майже 11 тис грн, а мені всього 14 років. Той хто каже що вчитись складно - хай спробує курси ІТ талентед кідс у Софіївський Борщагівці і сам перевірить. Вступати буду в КПІ ФІОТ. Мій вчитель з школи програмування водив мене в КПІ на екскурсію. Я познайомився з студентами на 1 курсі, що вже заробляють по 2700 доларів. І я так планую. Ще пішов на додаткову математику, щоб програмування легше було вчити.

,

Люблю ці курси понад усі! Хожу сюди із задоволенням! Буду програмістом!

,

Дети Дочь 16 лет и Сын 10 выучили по 2 курса в осень 2019 и весну 2020 удаленно и получили хорошие знания и сертификаты. Довольны преподавателями и просятся еще учится этой осенью. Уточнил у руководителя в офисе постоянно работает установка холодной плазмы и озонатор так, что спокойно отправлю учится в этом году детей. Познакомился с их партнерами, теперь выбрали вектор на учебу в выше заграницей в IT сфере.

,

Гарні курси для дітей. Мої біжать навпідстрибки сюди. Тепер самі ведуть блоги, сімейний бюджет, створюють колажі та картини у фотошопі, пишуть програми на пайтоні та додатки на мобільний, а пройшло тільки 1,5 роки навчання 2 рази в тиждень. Ми їздимо з грін хілз. Тепер багато дітей з нашого містечка відвідують ці курси і планують далі вчитися за кордоном на айті спеціальностях


Залишити відгук

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.