Курси

Best repetitor




Про компанію

Учебный центр по математике, физике, украинскому и английскому языка.

Наш центр проводит занятия для школьников 6-11 классов и студентов ВУЗов. Занятия проводятся индивидуально и в мини-группах. Мы проводим обучение в нашем центре на Позняках и по Skype.  

  • Восполнение пробелов по предмету математика
  • Мотивация и помощь школьнику по качественному выполнению домашнего задания
  • Создание интереса и желания у школьника к дальнейшему самостоятельному освоению предметов.       

Преподаватели центра Best Repetitor регулярно проходят курсы повышения квалификации для учителей, а также сертифицированные курсы по проверке и сдаче ЗНО. Центр Best Repetitor использует новейшие методики, стратегии и техники обучения учеников, рекомендованные Министерством Образования Украины.  

Best Repetitor предоставляем услуги школьникам и студентам первых курсов в изучении высшей математики и иностранных языков

  • Интенсивное устранение пробелов в знаниях первокурсников за короткие сроки
  • Написание рефератов, курсовых и дипломных работ
  • Выполнение чертежей, решение задач с полным оформлением
  • Подготовка студентов ВУЗов к сдаче сессии и государственных экзаменов

Категорії курсів


Курси

1
  • 6 500 грн за курс (за 10 занять)
  • Науки та підготовка до ЗНО/НМТ - Математика
  • Середня школа, студенти

Відгуки

23
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Брали репетитора по двум предметам (математика і фізика) для: - підтягнути фізику, бо рівень шкільного викладання з урахуванням карантину і війни наближався до нуля - підготуватися до вступу в київський технічний ліцей. На все це було взято 40 занять, 2 місяці. В ліцей поступили. Цілком і повністю задоволений рівнем і методикою викладання. Велика подяка Ірині

,

Віддала свого сина до репетитора по математиці та фізиці, бо в майбутньому плануємо поступати в політехнічний університет. З ним займається викладач Іра , хочу сказати , що вона майстер свого діла. Мій малий повертається зі занять такий задоволений, говорить , що Іра все зрозуміло та цікаво розповідає. Плануємо ходити і далі, бо ще скоро потрібно буде ЗНО писати!

,

Пішли на українську мову до Олі. Підтягнули всі хвости , які тільки можно було за минулі роки. В цьому році будемо вже будемо активно вивчати програму 11 класу і готовиться до ЗНО. З таким викладачем не сумніваюся, що ми напишемо на високий бал. Раджу цю школу всім!

,

Дякую bestrepetitor за якісну підготовку до ЗНО , хоча в цьому році воно було змінено на НМТ, але нам репетитори поставили таку базу ,весь час ми підтримували контакт, разом пристосувалися до змін у навчальному процесі, що змогли здати на високий бал. Ще раз дякуємо !

,

Отдала дочь сюда на биологию, так как ЗНО уже на носу. Ирина - отличный репетитор. Быстро нашла общий язык с моей дочерью. Объясняет материал доходчиво и понятно. Профессионал в своем деле. Как результат- повышение уровня успеваемости ученицы. Однозначно рекомендую ее.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.